lauantai 26. lokakuuta 2013

darra äiti.

äiti oli eilen hunningolla. Ja nyt on paha olo. Mutta vaikka mulla oli älyttömän kivaa eilen, niin kyllä se vaan niin on että mun paikka on kotona pikkuneidin ja isin kanssa<3 mielummin oon kotona rakkauspäissäni, kuin baarissa viinapäissäni. Kyllä tuo lapsi vaan muuttaa ihmistä, parempaan<3 ja nyt kebabia.

8 kommenttia

 1. Morkkis vai krapula? Meillä samanikäinen baby, ja mulla alkas olee jo hinku viihteelle. Oliko sulle ilta pettymys? Me on juotu pari lasillista viinii kun vauva nukkuu, mutta mieli tekis ihan tyttöporukalla lähteä tanssimaan. Masukin lähtenyt aika hyvin pois ja eilen olin shoppailuhumalassa ja mukaan tarttui ihania baariinkin sopivia vaatteita.. Mut sit mietityttää tuleeko heti ikävä & oonko ihan humalassa & kannattaako näin aikaisin vielä lähteä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morkkista ei tullut, teki todella hyvää lähteä:) kannattaa lähteä jos siltä tuntuu, jaksaa sitten taas arkea paremmin!:) ilta sinällään pettymys, etten nauttinut baareilusta yhtään niin paljon kuin ennen, koti ikävä oli koko ajan!:)

   Poista
 2. Mun mielestä on tosi vastuutonta ja inhottavaa että pienen lapsen äidit käy ryyppäämässä. Siis ihan silleen et on ihan jäätävässä kännissä ja seuraavana päivänä niin kauhee krapula ettei lapselleen voi antaa kaikkeensa.. Sen vielä ymmärrän et käy poissa kotoota ja on selvinpäin/ juo lasillisen tai pari mut en tommosta krapulakänniä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin asia joka varmasti jakaa paljon mielipiteitä, suuntaan ja toiseen. Itse olen sitä mieltä että myös pienten lasten äidit saavat käydä juhlimassa ja vetää kännit jos siltä tuntuu. Onhan meillä kotona tuo isi ihminen joka on ihan yhtä tärkeä kuin äiti ja voi hoitaa myös hoitaa lasta! Ymmärrän kyllä pointtisi ja mielipiteesi!

   Poista
 3. Ei hyvää päivää! Tenava hyvä ku kuukauden ikänen ni PAKKO päästä ryyppäämään ... Huhhuh ... Oma poika kohta 3kk ja kertaakaa oo tarvinnu lähtä viihteelle... Hirveen rentouttavaahan se onkin ku on rapula seuraavana päivänä... Lapset hankkii lapsia niin näin siinä käy !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen sullekkin vähän tuota rentoutumista (miten sitten sen teetkin) niin ei tarvitse purkaa pahaa oloa ilkeilemällä toisille;)

   Poista
 4. Minulla ei ole mitään äitien baareilua vastaan, mutta hirmu aikaisin olet kyllä lähtenyt ekan kerran liikkeelle. Miten sinun ystäväsi/sukulaisesi suhtautuivat asiaan>ZZp+

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olivat todella kannustavia, ehkä huomasivat että olin tuulettumisen tarpeessa! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.