maanantai 28. lokakuuta 2013

Kiukkuinen baby

Täällä asustelee tällä hetkellä kiukkuinen vauva. Koko viime yö ja tämä aamu on mennyt neidin kiukutellessa. Yöllä vatsa taisi vaivata ja nyt ollaan ihan yliväsyneitä niin kiukutellaan sitä. Niin äiti kuin vauvakin. Muutaman tunnin äiti sai unta viime yönä, onneksi tänään on siivouspäivä kotona niin voi purkaa kaiken kiukun imuriin. Hetkeksi neiti lopetti kitinän äskön kun telkkarista tuli Robinin Bom Kah (vai miten se  nyt kirjotetaan). Ou nou, jos meillä muutaman vuoden päästä fanitetaan Robinia...
 
 
Jokaisessa blogissa on aina herkkulisia ruoka kuvia, joten kannan korteni kekoon: Tässä tämän väsyneen äidin herkullinen gurmee aamupala, huomaako jostain että ei olla viikkoon käyty ruokakaupassa ja jääkaappi huutaa tyhjyyttään?
 
Eilen käytiin neidin kanssa silakkamarkkinoilla Turun keskustassa. En ollut koskaan ennen käynyt kyseisillä markkinoilla, taidetaan järjestää joka vuosi?, joten mun kuvitelmat oli että siellä myydään pelkkää silakkaa. No ei kuitenkaan, ihan tavalliset markkinat oli metrilakukojuineen ja krääsineen. Aika haastavaa oli vauvujen kanssa kulkea ihmispaljoudessa, mutta selvittiin hengissä! Hienosti ihmiset antoivat tilaa ahtaimmissa väleissä, mutta naureskelin sitä kun ihmiset kauniisti kyllä väistivät vaunuja mutta heti kun pääsivät ohi niin kiilasivat vaunujen eteen. Tämä äiti sai siis olla tarkkana ettei kenenkään päälle ajettu...No olihan markkinoista hyötyäkin, löysin mun isälle isänpäivä lahjan (jos isi luet tän niin odottele vaan jännityksellä:p ) ja itselleni ostin tietenkin metrilakuja niinkuin markkinoilta aina kuuluu ostaa.
 
 
Terveellinen elämä alkaa huomenna, tai ensi viikolla...Ahh nää on niin taivaallisen hyviä<3
 
Nyt kiukkupussi vihdoin ja viimein nukahti, joten tämä äiti siirtyy mopin varteen!
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!<3


2 kommenttia

  1. Heippa :) kivalta vaikuttaa sun blogis ja jään kyllä seurailemaan :)

    Tässä olis mun blogia http://from-me-withlove.blogspot.fi/
    On aika alussa vasta mut tästä päästään hyvin alkuun :)

    VastaaPoista
  2. Mulla olis postaustoiveena sellanen aihe ku raskauden ja vauvan vaikutus sun kaverisuhteisiin :) Onko kaveripiirit muuttunut paljon?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.