torstai 24. lokakuuta 2013

Väsynyt vauva ja äiti.

Voiko vauva olla liian väsynyt nukahtaakseen? Musta tuntuu että meidän neiti ainakin eilen oli. Koko päivän hän oli ja killutteli hereillä, välillä vain torkahti syliin hetkeksi mutta heräsi melkein heti. Illalla sitten kun tuli nukkumaan menon aika, ei neiti meinannut millään nukahtaa. Torkahti ja säpsähti hereille kun tutti tippui suusta. Siinä meikäläinen makasi sitten vieressä 1,5 tuntia ja laittoi tuttia aina suuhun takaisin. Olisin tietenkin voinut ottaa neidin syliin jotta hän nukahtaisi, mutta siinä yleensä käy niin että heti sitten herätään kun lasketaan sylistä. Ja en todellakaan halua että neiti oppii siihen että vain syliin nukahdetaan, se olisi pidemmän päälle liian rankkaa. Siinä me sitten puolitoista tuntia tapiteltiin toisiamme ja välillä torkuttiin. Vihdoin ja viimein sitten uni tuli kunnolla, eikä edes haitannut vaikka tutti tippui suusta. Ja äiti pääsi vihdoin ja viimein suihkuun! Arkisin meillä minä hoidan yö hommat, kun isi lähtee aamuyöstä töihin niin saa hänkin nukkua! Täytyy muutenkin nostaa hattua Tinolle, ei musta olisi lähtemään töihin klo 2 yöllä...
 

 
Loppu yö menikin sitten todella hyvin, 3:30 syötiin vasta ekan kerran! Sain nukkua siis melkein 4 tuntia putkeen. Uni tuli tälle äidille todella tarpeeseen, olin eilen koko päivän todella väsynyt ja poikki. Illalla tulikin tälle mamille ekaa kertaa itku väsymyksen takia, olin vaan niin loppu. Aamulla kuitenkin taas elämä hymyili kun oli hyvin nukuttu yö takana! Väsyneenä kaikki pienetkin vastoinkäymiset tuntuvat vaan ihan hirmusen suurilta.
 
 
 
Huomenna pääsenkin hieman rentoutumaan, päätin siis mennä sinne ystäväni tupareihin. Tulee kyllä ihan oikeaan aikaan pieni paussi arjesta, pinna on välillä erittäin kireällä! Huomenna rentoudun hieman, ja sitten voidaan taas jatkaa tätä vaaleanpunaista vauva arkea uusin voimin!
 
 

1 kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.