maanantai 18. marraskuuta 2013

Nälkä lähtee syömällä, kiukku huutamalla ja yöunet Äityleillä.

Meille on iltaisin muuttanut Raivotar. Huudetaan, kitistään ja inistään, mikään ei ole hyvin. Väsyttää mutta ei nukahdeta. Naureskellaan kun isi ja äiti ottaa syliin kun muu ei auta. Aika täti tuo meidän Raivotar. Onneksi päästään edelleen aika helpolla ja Raivotar rauhottuu yöunille aika nopasti. Nostan kyllä hattua niille kenellä on masuvaivaisia vauvoja ja koliikkia! Miten ihmeessä te jaksatte!?
 
Eilen illalla Raivotar rauhottui hetkeksi lämpimän kaurapussin alle!
 
Eilen illalla neiti näytti myös uuden puolen itsestään: suursyömäri. Maitomäärät ovat tasaisesti kasvaneet alusta asti, mutta eilen illalla tehtiin uudet enkat, 240ml! Kuulostaa aivan järkyttävän suurelta määrältä kuusi viikkoiselle vauvalle? Neiti on alusta asti harrastanut iltatankkausta ennen nukkumaan menoa, mutta ei näin suuria määriä!
 
Tämä äiti tietenkin ajatteli tyytyväisen että jee, nyt tankataan kunnolla niin varmasti nukutaan taas se 8 tuntia putkeen ennen kuin herätään ruokailemaan! Mutta NOT, me valvottiin, ähistiin ja puhistiin suurin osa yöstä. 00-04 neiti nukkui nätisti mutta siihen se sitten jäi. Taisit tuo maitomäärä saada vatsan kirpistelemään, ainakin ähinä oli sen mukaista. Aamulla otin neidin mun masun päälle mahalleen makoilemaan niin taisi vähän helpottaa. Mä en kyllä uskalla nukuttaa neitiä mahallaan ellen itse ole hereillä...
 
Väsynyt äiti!
 
 Siinä sitten yön pimeinä tunteina avasin tietenkin Facebookin. Tämä on mun huono tapa että syötön jälkeen "käyn vaan kurkkaamassa mitä siellä on". Yleensä kurkkaaminen venyy aika pitkälti vielä sen jälkeen kun neiti on nukahtanut takaisin yöunille. Tällä kertaa syypäänä oli Facebookin draama ryhmä Äitylit. Löysin niin mehukkaan (lue:oksettavan, naurettavan ja lapsellisen) keskustelun että mun oli pakko lukea kaikki 600 kommenttia jota keskustelussa oli. Vaikka yritin plärätä kuinka nopeasti, vierähti siihen tovi jos toinenkin. Ja ne ketkä ryhmään ei kuulu, Äityleissä on noin 10 000 naista joista suurin osa on äitejä  (tästä tapeltiin myös eilen että miksi ryhmässä on lapsettomia koska ryhmä on ÄITYLIT, isohuoh), joten voitte kuvitella että draamaa riittää. Liikaakin yleensä.
 Koko tämän jutun pointti taisi vierähtää nyt hieman ohi, koska se pointti oli: Että some vie mun yöunet ja mitä mä tässä valitan koska oma vika pikku sika!
 
"Äitii tutti takasin mun suuhun tai Raivotar pääsee valloilleen!"
 
Tän päivän suunnitelmissa olisi juoda paljon kahvia ja ottaa joulukortti kuvat pikku Raivottaresta. Katsotaan mitä tulee jos koko päivä kiukuttaa! Tarkoitus oli myös käydä kaupassa, koska jääkaappi on taas jälleen kerran aika tyhjänpuhuja, mutta ulkona on niin kauhea tuuli että jumissa ollaan täällä neljänseinän sisällä! Minä ja Raivotar.
 
 
 

10 kommenttia

 1. Ihana blogi sulla ja suloinen pieni tyttö! :) Itselläni on 10kk ikäinen tyttö :)

  http://iamyoungbutoldenoughtobeyourmom-henna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ! :) sieltäkin löytyy ihanan suloinen typykkä! :)

   Poista
 2. Auttaako kauratyyny masupipiin? Tää tyttö huutaa aina ku kakka tai pieru tulossa enkä pysty auttaa. Huutaako kaikki vauvat ku kakka tulee vai sattuuko mun tyttöä astetta enemmä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ainakin rauhotti neitiä hetkeksi! :) ei kauaa auttanut... :p ja meidän neiti ähisee ja puhisee kakkaa lykätessä mutta ei huuda :o jos teidän tytöllä on vatsa vähän kipeämpi :/

   Poista
 3. Pakko kommentoida että aivan ihana tyttö sinulla! Tsemppiä öiden ja itkujen kanssa. Meillä reilu 1 v. jonka kanssa vieläkin yritetään selviytyä öistä. Täällä meidän arkea:
  http://lavillavv.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon !:) voi että, kamalaa tuollainen valvominen :// toivottavasti helpottaa teijänkin yöt! :) tsempit sinne myös!

   Poista
 4. Tuo on niin perus että äityleitten takia menettää yöunetXD mä aina päädyn aamuyöstä selailemaan äityleitä (jos on pitäny käydä antaas tutti tai maitoa Jasperille) ja sitte kun vihdoin alkaisin nukkumaa niin toi yks haluaaki jo nousta ylös... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, pitäisi laittaa kännykkään joku "yö lukitus" ettei pääse kurkkimaan sinne kesken unien ... :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.