lauantai 2. marraskuuta 2013

Rankka perjantai!

Eilen aamu alkoi iloisesti: Tino oli saanut pomoltaan viestin että hänellä onkin vapaa päivä! Päätettiin siis suunnata koko perheen voimin Myllyyn ostoksille. Odotin järkyttävää ruuhkaa ja pitkiä kassajonoja, onhan kaupat tänään kiinni, mutta yllättävän vähän oli ihmisiä liikkeellä. Meillä ei oikeastaan ollut mitään tarkoitusta miksi Myllyyn lähdimme, vaippoja tarvittiin lisää mutta niitä nyt olisi muualtakin saanut. Lähdettiin siis vain kiertelemään ja kuluttamaan aikaa, oli kiva päästä ihmisten ilmoille taas!

 
 Neiti sai kauppareissulta mukaan ylisöpöt hiiritossut! Kyllä pysyy jalat lämpimänä.

 
 
Tino osti neidille uuden "unilelun". Nimekseen nalle sai ILPO. Tälläkin hetkellä neiti nukkuu tyytväisenä sohvalla Ilpon kainalossa! Vahtikoira Vili olisi myös hirveen kiinnostunut uudesta nallesta, taitaa vaan hälle olla hieman liian iso pala purtavaksi.
 


 
Tiimarissa oli loppuunmyynti joten pakko oli vihdoin ja viimein ostaa ristiäiskortti tarpeet! Nyt on materiaalit kasassa, ja selkeä visio millainen kortista pitäisi tulla! Katsotaan sitten millainen kortti näistä loppujen lopuksi syntyy. Täytyy vielä hankkia jotain kunnon liimaa jotta saa nuo silkkinauhat pysymäät kunnolla kiinni. Tarkoitus näistä olisi tulla 20 korttia, toivottavasti osasivat liikkeessä laskea nauhojen pituudet oikein ettei jää uupumaan! Ristiäiset on siis 7.12 joten pitäisi pian saada jo kortit postitettua...Miksi aina mun on pakko jättää kaikki viime tippaan!?
 
Eilen "päästiin" ensimmäistä kertaa käyttämään lastenhoitohuonetta. Myllyn lastenhoitohuone oli ihan siisti, mutta vähän kyllä jäin kaipaamaan jotain paperisia alustoja joita saa laitettua hoitopöydän päälle suojaksi (ikeasta esimerkiksi löytyy). Onneksi meillä oli oma hoitoalusta mukana, koska mä en olisi iki maailmassa laittanut lastani siihen alustalle. Vaikka näyttikin siistiltä, en voinut olla miettimättä kuinka monta pissa ja kakka pyllyä siinä on ollut...Onneksi lastenhoitohuoneesta löytyi mikro, lämmitettiin neidille maito ja suunnattiin Ricon kautta kotiin!
 
Oltiin koko porukka aivan poikki koko loppu ilta, huomasi että neitikin oli ihan yliväsynyt, kitistiin ja vikistiin väsymystä mutta silti ei meinannut uni tulla. Koko ajan olisi pitänyt sylissä olla. Tehtiin myös se virhe, että annettiin D tipat vasta illalla, joten taisi masukin vähän vaivata hetken. Vihdoin ja viimein kun neiti nukahti, saatiin Tinon kanssa rentoutua. Huomasi että isi ja äitikin oli vähän yliväsyneitä..oli vähän levotonta ja naurettiin vaan kaikelle..
 
 
Mä sitten yliväsyneenä tein itselleni "Halloween asun". Merirosvon ja leipurin sekoitus...tai paimen? Löytyi harsolle taas uusi käyttö tarkoitus ;) Tino katsoi hetken aika pitkään kun istuskelin koneella rätti päässä...:D
 
Meillä ei Halloweenia juhlittu ollenkaan, ja tuskin tullaan juhlimaan seuraavanakaan vuonna. Ainakin jos on musta kiinni. Mä en oikein välitä koko juhlasta, yksi syy taas myydä turhaa krääsää ihmisille. Enemmän amerikkalaisten hapatusta. Toki varmasti Halloween tulee jollain tavalla näkymään täälläkin, sitten kun neiti kasvaa ja päiväkodeissa järjestetään halloween juhlia, mutta tämä äiti ei ala mitään kurpitsoja kaivertelemaan, ikinä. Tylsä äiti.
 
 Sen sijaan tänä aamuna sytytettiin muutamia kynttilöitä Vainajien Muistopäivän kunniaksi<3
 
 
 
Hyvää ja rauhallista lauantaita kaikille<3

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.