sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Syksyinen sunnuntai

Rakastan meidän asunnon sijaintia: vaikka asutaan Turussa, on asuinalue niin kaukana "kaupungista" kuin olla ja voi. Heti ovesta astuttuaan näät metsää metsää ja metsää. Mikäs sen virkistävämpää kuin heti aamusta lähteä koiran kanssa hetkeksi metsään kävelylle! Plussana se, että täällä on todella rauhallista eli ei pelkoa että törmäät johonkin aamulenkillä. Ei siis väliä kuinka harakkana täällä liikkuu! Viikonloppu meni todella vähäisillä yö unilla, joten aamuherätys kirpeässä ulkoilmassa on paikallaan! Tai niin, aamu ja aamu, onhan kello jo kaksitoista...Mä oon tänä syksynä yrittänyt oppia nauttimaan syksystä, vihaan syksyä: kylmää, pimeää ja masentavaa. Turha yritys, vihaan edelleen syksyä. TULE JO KEVÄT!
 
 


 
Rakastan mun kumppareita!


 
Meidän pikkuneiti rakastaa ulkoilua yli kaiken! Nukkuu erittäin hyvin vaunuissa, mitä töyssyisempi matka sitä parempi uni! Myös parveke unet on pop, josta olen todella iloinen. Parvekeunien aikana äiti saa hyvin tehtyä päivän kotityöt ja ehtii jopa koneellekkin ;) Odotan vaan sitä aikaa että koska tuon pikkuisen oppii pukemaan oikein, Alvin talvimakuupussi oli ainakin ihan liikaa vielä...Pieni oli ihan hikinen kun heräsi!
 
Mitä te puette vauvoille päälle ulkoilma unien ajaksi?
 
 
Hyvää sunnuntaita kaikille terveisin minä ja silmäpussit!
 
 
 

6 kommenttia

 1. On aivan hirveen vaikeeta pukea pikkunen ulkounille nyt kun on pitkälle jatkunu syksy.. Mutta viikolla oli parina päivänä kuitenki jo -5 astetta, ni laitoin hälle äitiyspakkauksen toppapuvun alle fleecepuvun ja peittelin sit rattaisiin vielä fleeceviltillä, oli just sopiva vissiin, kun nukkui hyvin ja ei herätessään hikoillut yhtään vaan oli mukavan lämpöinen iholta :)

  VastaaPoista
 2. Mä laitan aina nykysin äippäpakkauksen toppapuvun ja siihin viel pakkauksen unipussukan vai mikä lie :D Ja tietty hattu, hanskat ja toppatöppöset :) Hyvin nukkuu, parhaimmillaan 4h :D

  h-ihanaelama.blogspot.fi käys kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista
 3. Terveisiä Turkista! Tuli hirveä ikävä Sumea kun katsoin nämä kuvat. Onneksi tulen sinne lapseni kanssa hieman yli parin viikon päästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja voi että, mä niin tekisin mitä vain jotta pääsisin jonnekkin muualle :D

   Poista
 4. Meillä on ollut toppis ja äippäpakkauksen makuupussi, ihan hyvin on tarjennut. :-)

  -Noora

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille vinkeistä, täytyy kokeilla kaikkia jotta löydän meille sen parhaimman! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.