sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonloppu kuulumisia!

Meillä on aika rankka viikonloppu takana! Tai rankka ja rankka, mutta paljon on ollut menoa ja meininkiä! Tino oli perjantaina iltavuorossa, joten me lähdettiin neidin kanssa Turun keskustaan seikkailemaan. Ensiksi mentiin Tyksiin vähän verestämään muistoja ja tapaamaan mun kaveria ja hänen pienen pientä poikaansa! Tai pientä ja pientä, melkein samoissa mitoissa meidän neidin kanssa taitaa olla. Kylmät väreet tuli kun ajattelin kaikkia synnytysmuistoja kun siellä käytävillä kävelin... Tyksi reissun jälkeen suuntasimme neidin kummitustädin luo kahvittelemaan ja sitten kotiin! Tämä äiti oli aivan jäässä ja poikki kun päästiin vihdoin ja viimein kotiin. Jäässä siksi että myöhästyttiin neidin kansa bussista ja seuraavaa odoteltiin melkein puolisen tuntia kauhessa tuulessa ja kylmyydessä. Kyllä kateeksi kävi neitiä joka makoili rattaissa tuulelta suojassa lämpimässä makuupussissa...Loppu ilta me sitten neidin kanssa oikeestaan makoiltiin sohvalla!


 
Lauantaina me sitten lähdettiin Oripäähän moikkaamaan Tinon muoria. Neiti oli oikein vieraanvarainen koko reissun, nukkui muuten mutta sitten päästettiin kahden päivän kakkat kerralla ja vaipanvaihdon yhteydessä pissattiin maton ja isukin päälle! Ollaan kohta varmasti aika haluttua kyläily seuraa kun aina sattuu ja tapahtuu vähän vaippavahinkoja. Muorin luota suuntasimme nopeasti kotikautta ja mentiin vielä illaksi meidän kavereiden luo Lietoon. Neiti rupesi siinä vähän ennen kymmentä näyttämään yliväsymyksen merkkejä ja lähdettiin kotia kohti. Yleensä neiti on jo kymmenen aikoihin laitettu yöunille joten tällä kertaa yöunet hieman viivästyivät ja sen huomasi. Kotona koko ajan kitistiin ja itkettiin ja nukahtaminen kesti todella kauan. Aika täti tuo meidän typykkä, eka itketään ja huudetaan ja sitten kun isi menee nukkuttamaan niin naureskellaan ja tapitetaan kuin naantalin aurinko. Just joo. Kun sitten vihdoin ja viimein saatiin neiti mobilen ja tutin avulla nukkumaan, oli kello jo lähemmäs puoli yksi. Äitin ja isin nukkumaanmeno aikakin koitti heti samantien! 
Mä oon muutenkin ollut todella väsynyt viime päivinä vaikka olenkin nukkunut todella hyvin. Olo on vähän nuutunut koko ajan, vaikka saankin öisin nukuttua erittäin pitkät yöunet. En tiedä johtuuko väsymys pimeydestä vai siitä, että naisten vaivat on täällä taas yhdeksän kuukauden jälkeen. Ei varmaan rauta arvot ehtineet synnytyksen jälkeen vielä nousta normaaleiksi kun nämä "ihanuudet" löysivät mut. Nyt taas muistan miksi on kamalaa olla nainen. Tai sitten tämä väsymys on pimeyden, stressin ja menkkojen summasummarum, ja mikään uni ei riitä nyt hetkeen. Onneksi on kahvinkeitin ja pirkka costa rica!


 
Kuvailin lauantai illan ratoksi muutamia erittäin edustavia otoksia itsestäni. Kuvia katsellesani tajusin että härrekyyd, en oo sitten viime joulun koskenutkaan pinseteillä mun kulmakarvoihin. Mun kulmat on aina ollu todella ohuet eikä kasva tuuheutta yhtään, mutta kulmakarvat kasvavat pituutta sitäkin paremmin. Siksi ne tykkää harottaa vähän joka ilman suuntaan. Kulmia on muutenkin vaikea nyppiä kun välillä tuntuu että koko kulmakarvassa on vain kolme erittäin pitkää karvaa ja kun yhden nyppää pois niin tulee järkyttävä lovi johonkin kohtaan. Plus että koko nyppimis touhu sattuu ja tulee kyyneleet silmiin. Niin mikä "nainen" täällä asustaa?;)

Nyt me suunnataan pikkuneidin kanssa mun kaverin luokse askartelemaan hääkutsuja! Tammikuussa olisi luvassa hääjuhlat! Hui kun oon jo vanha kun kaverit rupeavat menemään naimisiin...

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.