maanantai 30. joulukuuta 2013

Ikuisesti sydämessä, ikuisesti iholla.

 
 
Jokainen äiti tietää sen suloisen pienen jalanjäljen mikä synnärillä painetaan vauvan korttiin. Jokainen myös tietää että tatuointi tästä jalanjäjestä on aika yleinen. Monet haluavat ikuistaa pienen ihmeen jalanjäljen ihoonsa, niinkuin minäkin. Muistan joskus sanoneeni että jos joskus otan tatuoinnin, on se jotakin joka liittyy lapseeni. Nyt haluaisinkin ikuistaa Elviran jalan jäljen, nimen ja syntymäajan iholleni.
 
Paikka johon tautoinnin laitan on vielä hieman hakusessa, joko lapaluu taikka sitten käsivarsi. Käsivarteen tautuoinnin haluaisin mielummin, mutta hieman kuitenkin epäröin koska se on silloin paikassa joka on todella vaikea peittä. Varsinkin kesähelteillä. Epäröin tätä, koska olen ammatikseni lähihoitaja ja kaikissa työpaikoissa ei saa olla näkyvällä paikalla olevia tatuointeja.
 
Myös paikka jossa aion tatuointnii ottaa, on hieman hakusessa. Halvimpaan paikkaan en todellakaan uskalla mennä, koska haluan että tatuointi onnistuu täydellisesti. Onhan se siinä sitten koko loppuelämäni.
 
Siksi kysynkin nyt teiltä armaat lukijani, osaako joku suositella laadukasta tatuointi paikkaa Turusta taikka Turun lähialueilta? Ja jos jollain on tatuoituna jalanjälki, minkä hintainen tatuointi on ollut? 

20 kommenttia

 1. Mä en ole ottanut mutta pari kaveria on ottanut. (Itse myös muita tatuointeja ottanut täältä) Joker Tattoo Shop (http://www.jokertattoo.fi/) ihan keskustassa. Koko on ollut; 15 cm pituus ja leveys teksteineen 15 cm, maksanut 75-85€ :)

  VastaaPoista
 2. Itselläni oisi myös tarkoitus tatuoida tyttöni synnärillä painettu jalanjälki. Haluaisin sen jalkapöytään. On kuulemma todella kivulias paikka ja siksi se vähän arvelluttaakin. En vielä imettämisen takia voi tatuointia ottaa, mutta kun imetys varmaan kohta puolin loppuu niin sitten. En ole vielä ottanut selvää muuta kuin että tutut on suositellut mm. Individual Ink, Greatmaster Tattoo, Skin Craft... En ole hintaa vielä kysellyt, mutta varmaan satasen jommalla kummalla puolella.

  Kuinka pian ajattelit tatuoinnin ottaa? Olisi kiva kuulla sun kokemuksia siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tatuointi jalkapöydällä. Ei se satu sen enempää ko muut paikat (selkä/kylki/maha) :) . Ei tarvii sitä pelätä!

   Poista
  2. kyllä tarkoitus olisi mahdollisimman pian ottaa ! :)

   Poista
 3. Individual ink ja Lassen vastaanotto ;)

  VastaaPoista
 4. Mäkin haluan tietää!! :D Mä oon kans ottamassa tosta jalanjäljestä kuvaa ihoon ja oon myös Turusta :)

  VastaaPoista
 5. En mä saanu mitää jalanjälkee??!!:(

  VastaaPoista
 6. No mä kun ihmettelin ku vauvakirjassa oli se "ensimmäinen jalanjälkeni sairaalassa"-kohta ja sit ajattelin vaa, et eipä mulle ainakaa tullu mielee ottaa mitää sormivärejä sinne mukaan. Mut nytpä tiiän, et se on joku tapa, mut ei meilkää tosiaa ollu

  VastaaPoista
 7. Auran tatuointi liike oli hyvä kun kävin. En muista nyt paikan nimeä. Otin kans saman ton jalanjäljen ja nimen ni maksoi muistaakseni 40 euroo. Kannattaa menmä vaan varaa aika paikan päälle kun ei tunnu vastaavan puhelimeen kun on kuulemma kiirettä paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinne laitoinki jo sähköpostia ja ei kuulunut vastausta, täytyy siis käydä paikan päällä :D

   Poista
  2. Suosittelen kyllä käymään koska itse yritin soittaa noin kymmenen kertaa eikä ikinä vastannut. Osaa kyllä hienosti hommansa ja on todella mukava.:)

   Poista
 8. Auran liike on Custom Ink ja Rami on todella hyvä tatuoija, kokemusta mammalla on :D Tatuointipaikka on siinä, missä Laura joskus kävit kuntosalilla jalkkisporukan kanssa.

  VastaaPoista
 9. Auran liike on hyvä, Custom Ink, ja Rami hyvä tatuoija, kokemusta mammalla on :D Halpakin vielä Turkuun verrattuna. Ja paikka siinä missä Laura joskus kävit kuntosalilla jalkkisporukan kanssa eli pankkirakennuksen alakerrassa.

  VastaaPoista
 10. Mä haaveilen myös tuon pienen jalanjäljen ikuistamisesta! Se on vaan niiiin sulo :)

  VastaaPoista
 11. Dogbiten sami on hyvä

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.