torstai 26. joulukuuta 2013

Meidän joulu

Huh huh, nyt se on ohi, Elviran ensimmäinen joulu! Me ollaan kiirehdtty viime päivät paikasta toiseen, jotta ollaan ehditty käymään kaikki jouluvierailut läpi. Mutta eipäs valiteta, on ainakin hyvin saanut syödä! Ihan kuin olisi raskaana taas...
 
 
 
Aattona olimme mun isän, eli Elviran pappan luona. Menimme sinne heti aamusta joulupuurolle! Siellä söimme, juttelimme ja availimme lahjoja. Elvira nukkui suurimman osan ensimmäisestä joulustaan, kiltti neiti ainakin on tonttujen mielestä ollut koska lahjoja tuli hirmuisesti! Isi ja äiti sai vielä tänä jouluna avata lahjat, ehkä sitten ensijouluna Elvira avaa ne jo itse (ainakin syö paperit, heh heh.) Pappan luota suunnistimme sitten Tinon äidille, eli mummilaan. Siellä söimme (TAAS) ja menimme joulusaunaan!
 
 
 
Joulupäivän vietimme Tinon isän luona sekä kävimme "iltapalalla mun isän luona. Tänään aamusta lähdimme Tinon isovanhempien luokse isopappan syntymäpäiville ja sieltä sitten suoraan mun äidin luokse, eli Elviran mammalle syömään. Syöty ja matkattu on siis enemmän kuin tarpeeksi, nyt vasta ensimmäistä kertaa saa rauhottua kotiin! Ihana joulu oli kyllä vaikka aiemmin valittelin ettei ollut joulufiilistä ollenkaan. Kyllä se sieltä sitten tuli kinkun ja kuusen myötä!
 
 
 
Me saatiin koko perhe aivan ihania lahjoja! Elvira sai paljon kirjoja, leluja ja vaatteita. Myös isi ja äiti oli olleet kilttejä koska me saatiin Tinon kanssa leivänpaahdin, tulostin, rahi ja paljon kaikkea muuta ihanaa! Kyllä kelpaa.

4 kommenttia

 1. Hei!
  Hienolta näyttää teidän Joulu! Mulla olis yks postaustoive Sulle, meinaan asuntopostaus olis kiva! Tykkään lukea tätä blogia ja postailet sopivan ahkerasti, Kiitos mukavasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja kiva jos tykkäät lukea!:) asuntopostausta on toviottu useasti, teenkin sen heti vaan kun saadaan asunto kuntoon ja siistiksi että kehtaa kuvia ottaa;) :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.