Kaksplus.fi

MENU

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Voihan VELLI!

Eilen ajattelin leikkiä supermutsia ja kokeilla vellin tekoa itse! Kävin Prismasta hakemasta maissijauhoja ja eikun tuumasta toimeen! Netistä löysin ohjeen jossa kehotettiin laittamaan 1dl vettä ja 1/4dl maissijauhoja, kiehauta ja "lantraa" korvikkeella! No teinpäs sitten aivan ohjeen mukaan, maistonkin jopa tuotostani (HYI) kun pelkäsin että poltin sen pohjaan.
Koko homma oli fiasko. Vellin teko onnistui hyvin, mutta ei kelvannut neidille ollenkaan! Ensin tappelimme tuttipullon kanssa, vaikka velli oli löysää se ei meinannut tulla tutista ulos(meillä ei ollut vellitutteja). Sitten kun löytyi sopiva tuttiosa, Elvira ei suostunut syömään velliä. Taisi olla pahaa, hyi äiti hyi. Kaupan vellit ovat menneet alas paremmin kuin hyvin, joten taidamme pitäytyä Valio Onni velleissä, hyvästi säästeliäisyys tässäkin asiassa. Yrittänyttä ei laiteta, mutta ei yritetä kuitenkaan uudelleen, niin hirveä huuto ja raivo seurasi äitin pahasta maissivellistä. Katsotaan jos sitten seuraavaksi yrittäisi tehdä porkkanaperuna velliä!

Onko Tuttelilta olemassa vellejä? Meilla käytetään Tutteli korviketta joten ajattelin että varmaankin Tuttelin vellikin olisi hyvä? Jos niitä on ?" Mulle ei mutsi sun vellit kelpaa, mee nyt pois eestä, mä katon telkkua!"

1 kommentti :

  1. Kui paljon teidän neiti söi aina iltasin maitoo, ennen kuin aloitte antaa lisäksi vellejä? Tuntuu, että tuo meidän tyttö vetää ihan hirveitä määriä aina ennen nukkumaan menoa, mutta silti herää jo 3tunnin päästä uudelleen syömään :/ Ikää siis noin viikko vähemmän kuin teidän tytöllä :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3