tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen postaus!

Vuoden viimeinen päivä on täällä! Vuosi 2013 oli täynnä iloa, jännitystä, kavereita, perhettä, uutta elämää ja ennen kaikkea rakkautta! Hieno vuosi saa tänään hienon päätöksen kun menemme koko perheen voimin viettämään uuttavuotta Elviran kummisedän luokse. Luvassa on hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja kuohuvaa! Kyseessä on kylläkin lasten shamppanja, mutta parempaahan se on kuin oikea kuohari!
Meillä vietetään selväpäistä uutta vuotta (vaikka vähän kaheleja ollaankin) koska halusimme viettää Elviran ensimmäisen uudenvuoden perheenä. Neiti kuitenkaan ei uudesta vuodesta mitään ymmärrä ja suurin osa taitaa mennä syödessä ja nukkuessa, mutta kuitenkin. Tärkeintä on että ollaan koko perhe koossa ja yhdessä. Miinus Vili koira ketä menee äitini luo raketteja pakoon, heh.
Hyvää uuttavuotta teille kaikille siellä ruudun toisella puolella! Nähdään taas ensivuonna! ;)

6 kommenttia

 1. Jos kaipaa vastaisuudessa alkoholitonta kuohuvaa vähän aikuisempaan makuun, kannattaa ratsata ekokaupat! Ainakin Helsingistä löytyy usein kiinnostavia vaihtoehtoja, jotka ei makumaailmaltaan baittaa alkoholillisia versioita vaan ammentaa enemmänkin suomalaisesta luonnosta (tyyliin kuusenkerkkä, mustaherukka.) Kuulostaa ehkä hipiltä, mutta mun mielestä monet niistä on paremman makuisia kuin perusskumppa ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy kokeilla ensi kerralla! En meinaan kauheasti juuri tuosta perusskumpasta välitä :p :)

   Poista
 2. Alkossa on alkoholitonta skumppaa!:) ^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä tykkään perusskumpasta aika vähän joten siksi valitsin tän lastenversion joka on NANNAA! :) oon viel vähän liian lapsi ;)

   Poista
 3. Vili kerää voimia iltaa varten, sammus Pertin kanssa ja kissatkin nukkuu :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.