tiistai 21. tammikuuta 2014

Ahaa!- elämykset

Mulle on äitiyden myötä tullut paljon epäonnistumisen tunteita. Aina kun neitiä jokin vaivaa mietin että mitä olisi pitänyt tehdä toisin. Vaikka epäonnistumisen tunteita tulee todella usein, on myös hetkiä kun voisin hyppiä tasajalkaa riemusta, OLEN ONNISTUNUT JOSSAKIN! Yleensä nämä tunteet tulevat jostakin, mitä olen keksinyt helpottamaan meidän arkea tai neidin oloa. Tämä AHAA! tunne on jotain mahtavaa, siitä jaksaa iloita aina koko loppu päivän! Yleensä nämä AHAA elämykset ovat jotakin todella pientä, arjen pieniä iloja ja onnistumisia.
 
Eilen tuli taas yksi AHAA elämys joka helpottaa meidän arkea.
Elvira on aina ollut todella huono nukkumaan päiväunia sisällä. Nyt kun on ollut kamalat paukkupakkaset ja neiti ei ole nukkunut ulkona, on hän vain torkahdellut hetkeksi sisälle ja herännyt 10-30 minuutin päästä. Lauantaina neiti kuitenkin otti sohvalla 3 tunnin nokoset ja miettisin että mistäköhän voisi johtua. Oli se kuitenkin niin ennenkuulumatonta ja ihmeellistä että sisällä nukuttaisiin pitkät päikkärit. Miettisin ja miettisin ja eilen sen keksisin! Lauantaina oli Elviran kylpy päivä ja kylvyn jälkeen laitoin neidille hatun päähän. Hattu, se pieni asia sai muka neidin nukkumaan pitkät päikkärit. Joopajoo, noh pakkohan sitä oli eilen sitten kokeilla.
 
Ja voi kyllä, neiti nukkui taas 3 tunnin päikkärit tyytyväisen hattu päässä! Noin pieni ja mitätön asia kuin hattu, auttoi neitiä nukkumaan sisällä paremmin. AHAA! Tälläkin hetkellä Elvira tuhisee sohvalla tyytyväisenä pipo päässä.
 
Äiti 1-0 Elvira!
 
 


16 kommenttia

 1. Hei jee! Toimisikohan meilläkin, pitää kokeilla kun pakkaset taas kiristyy eikä voida nukkua ulkona :)))

  VastaaPoista
 2. hahah, tulipa hyvä mieli tästä postauksesta =D

  VastaaPoista
 3. Ahaa! Kokeilen! Mutta huomenna kokeile ilman hattua et oliko se vai muuten vaan alkanut nukkumaan!:D nukutatko vai nukahtaako ittestää tohon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kokeilin jo, nukkui huonommin :D toivotaan ettei tämä pipo villitys ole mikään ohimenevä vaihe :pp nukahtaa aika hyvin itsestään, välillä vähän silittelen päätä tai masua jos ei meinaa nukahtaa mutta yleensä riittää kun rakentaa tuollaisen pikku pesän niin nukkumatti tulee heti :D

   Poista
 4. Meidän pitää myös koittaa! :D Viisas sinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen! viisaasta en tiedä ;) kaikki keinot koluttu läpi joten kai sitä joskus osuu oikeaan ;) :D

   Poista
 5. Hihi, mun isoveljellä oli vauvana sama homma, hattu päässä nukkui onnellisesti pitkään : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !! :) kai siinä joku turvallisuuden tunne tulee? :) en tiedä, niin ainakin arvelisin kun on tiukka myssy päässä :p

   Poista
 6. Hauska että noinkin pieni juttu muuttaa niin paljon! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä! :D täytyy itsekkin koittaa laita pipo päähän kun nukkumatti on seuraavan kerran kadoksissa :pp

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.