torstai 30. tammikuuta 2014

+

Tiistai iltapäivällä töiden jälkeen ajattelin käydä apteekissa hakemassa testin. Kuukautiskipuja oli ollut jo reilu viikon verran, mutta itse kuukautisia ei näkynyt missään. Eihän ne olleet vasta kuin päivän myöhässä, mutta ajattelin että no jos nyt varmuuden vuoksi.
Keskutelin apteekkarin kanssa ja sanoin että haluan varmimman testin mitä heillä on. Hän suositteli Clearblue testiä ja nappasin paketin jossa oli kaksi testiä. Ajattelin että otetaan nyt varuiksi kaksi jos toinen on vaikka rikki.
Kotiin tullessani avasin paketin ja luin ohjeet. En ollut koskaan ennen joutunut tekemään raskaustestiä, mulla on läpi elämän ollut todella säännöllinen kierto ja olen tiennyt päivän tarkkuudella koska kuukautiset alkaa, ja niin ne ovat aina alkaneetkin. Ohjeissa luki että varmimman tuloksen saa kun tekee sen aamuvirtsasta. Mietiskelin etten jaksaisi odottaa aamuun, joten päätin tehdä testin heti. Tein testin, mutta jostain syystä se ei kastunut tarpeeksi ja tulosta ei tullut ollenkaan. En sen enempää päätäni vaivannut, lähdin siskolleni syömään ja ajattelin että kyllä ne menkat huomenna alkaa. Tekisin varmuuden vuoksi toisen testin aamulla.
Kun tulin siskoltani kotiin, päätin kuitenkin tehdä toisen testin heti samana iltana. Oli juuri niin sopivasti kova pissahätäkin. Tein testin ja tällä kertaa pidin huolta että se kastuisi varmasti tarpeeksi. Ja siihen se pamahti heti, ilman mitään odottelua, suuri sininen plussa. Mietin että voiko olla, eihän, siis täh, enhän mä edes odottanut sitä kolmea minuuttia. Laskin testin paperille ja menin keittiöön. Ei, pakko mennä katsomaan testiä, olisiko siinä vielä plussa kolmen minuutin jälkeenkin. Ja kyllähän siinä oli.
 Olin sekaisin, onnesta. Tiesin heti että nyt mun elämä muuttuisi ja musta tulisi äiti. Oli päivän selvää että musta tulisi äiti, sekuntiakaan en miettinyt muita vaihtoehtoja. Heitin testin roskikseen maailman onnellisimpana ihmisenä. Kävin monta kertaa hakemassa testin roskiksesta ja tarkistamassa ettei se plussa vaan ole kadonnut mihinkään.
Sitten silittelin mahaani ja katselin sitä peilistä, siellä se pieni aarre kasvaa. Tino ei tiennyt asiasta vielä, kertoisin huomenna kun näkisimme, hänen syntymäpäivänään. Maailman paras syntymäpäivä lahja.
Tästä mullistavasta päivästä on nyt tasan vuosi. Vuosi siitä kun saimme tietää että meistä tulisi äiti ja isä, vuosi siitä kun saimme tietää että meistä tulisi perhe.

Nyt vuoden takainen plussa tikussa onkin jotain hyvin pientäsuurta, pieni koko, mahdottoman suuri rakkaus <3


7 kommenttia

 1. Ihana plussaus tarina sulla. Se on vaan niin ihana tunne kun se plussa tulee, vaikka sitä ei osaisi yhtään odottaa :)

  VastaaPoista
 2. Aluksi luulin, että olit taas plussannu, mutta et nyt sentään ihan vielä kuitenkaan :) Eilen kirjottelin itekii omasta plussauksesta vähän erilailla tosin :D

  VastaaPoista
 3. <3 <3 <3 teille kaikille kolmelle.....<3 ja yksi vielä tulevalle plussalle sitten joskus :D

  VastaaPoista
 4. Mä luulin että oot taas raskaana! !!!!:D olin jo kateellinen.sydän veti 200 ku luin.huh:D

  VastaaPoista
 5. Hih mä luulin eka että sulla on uusia vauvauutisia!! ;D Ihana postaus <3

  VastaaPoista
 6. Hih ootte kaikki hassuja kun menitte halpaan;) toisaalta, niin meni tinokin kun tämän blogista luki, miettisi että taas sama lahja kuin viimevuonna. Minähän siis ensin totta kai ilmottaisin täällä raskudestani ja sitten vasta kertoisin tinolle, on se hupsu!:D

  VastaaPoista
 7. joo mäkin luulin et oisit raskaana. Ihana tarina.
  ps. mun toinen nimi on Elviira. Meilkein sama kuin sinun söpöläisesi nimi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.