maanantai 6. tammikuuta 2014

Elvira 3kk!

Tasan 3 kuukautta sitten kello 9.12 maailmaan putkahti pieni täydellinen naisen alku, meidän Elvira! En vaan voi millään uskoa että siitä olisi jo 3 kuukautta, aika menee niin siivillä! Neuvola meillä on vasta ylihuomenna, joten tämän hetkisiä mittoja ei ole saatavilla mutta kerron kaikkea muuta meidän pienestä diktaattorista.
 
 
 
 
Syöminen:  Meillä tosiaan aloitettiin soseiden maistelut hetki sitten. Tällä hetkellä Elvira saa muutamia lusikallisia sosetta 1-2 kertaa päivässä. Yleensä joko luumusosetta tai perunaporkkana sosetta. Korviketta soseiden päälle menee vielä noin 120 ml kerralla. Jos neiti juo pelkkää maitoa, menee sitä vaihtelevasti 120ml-240ml. Hyvin siis neiti syö! Ruokailu väli on päivisin n.2 tai 3 tuntia.
 
Nukkuminen: Elvira nukkuu 12 tunnin yöunia. Ensimmäinen pätkä on 10 tuntia sitten hieman tankataan ja taas nukutaan! Elvira nukkuu omassa pinnasängyssään, yleensä kyllä otan hänet meidän sänkyyn ruokailun jälkeen vielä hetkeksi nukkumaan. Pinnasänky on meidän sängyssä jatkopalana, jotta laiskimus vahempien ei tarvitse nousta laittamaan tuttia takaisin neidin suuhun. Päivisin Elvira nukkuu yleensä yhdet pidemmät päiväunet jotka vaihtelevat 1-4 tunnin välillä. Muuten sitten neiti torkahtelee mutta suurimmaksi osaksi on hereillä. Elvirasta on tullut rättityttö, eli rätin on oltava kosketuksissa naaman kanssa tai uni ei meinaa tulla. Nukuttaminen onkin aika helppoa.
 
Sosiaalisuus: Elvira on todella kova höpöttelemään. Äänensävy on  todella komentava ja kovaääninen. Hän tykkää paljon katsella toisten kasvoja ja värikkäitä leluja, mutta viihtyy myös hyvin yksinään sitterissä ja höpöttelee itsekseen.
 
Liikkuminen: Elvira potkii ja huitoo jokaiseen ilmansuuntaan, mutta ei käänny vielä eikä edes yritä. Mahallaan ei viihdytä kuin ihan pieni hetki, yleensä makoillaan vaan selällään ja ihmetellään maailmaa. Kädet Elvira on jo löytänyt, nyrkki on suussa suuren osan ajasta. Nyt lähipäivinä Elvira on hieman jo tajunnut mitä käsillä tehdään, ja yrittääkin välillä huitaista lelua joka on hänen lähellään. Elvira myös ottaa kovasti jo kaikesta kiinni, rätti, peitto ja vaatteet ovat kovassa rutistuksessa pienen pienen nyrkin sisällä.
 
 
 
Inhokit: Vaipanvaihto on edelleen yksi asia mistä ei meidän räpätäti tykkää. Alasti olo, hyi. Myös kaulan koskeminen saa Elviran sätkimään ja suuttumaan, varsinkin kun sieltä pitäisi pyyhkiä maitoa pois, hyihyi ja hyi. Pukeminen on myös ihan ehdoton nounou, melkein aina itketään ja huudetaan.
 
Vaatteet ja vaipat: Tällä hetkellä suurin osa vaatteista on kokoa 62-68. Tykkään käyttää väljiä vaatteita jotka ei kiristä Elviraa mistään suunnasta. Jotkut pienemmät vaatteet olisivat muuten sopivia, mutta kiristävät neidin turboreisien kohtaa, heh. Vaipoista meillä on käytössä Liberon 2 koko, mutta aika olisi vaihtaa jo kokoa suurempaan. Käytetään nyt ensin vanhat pois kuitenkin!
 
 
 
Kaikin puolin siis neiti kasvaa oikein hienosti ja kovaa vauhtia. Elvira on todella helppo vauva (koputan puista pöytää niin kovin että kohta menee nyrkki läpi) ja päästään ihan älyttömän helpolla aina. Elvira ei itkeskele juuri ollenkaan, nukkuu ja syö hyvin! IHANAA! Keskiviikkoa sitten neiti saa ensimmäisen piikkinsä ja äitiä hieman jännittää että miten siitä selvitään!
 
P.s Muistakaahan kaikki tykätä blogin facebook sivusta ja seurata meitä myös Instagrammissa nimimerkillä lllauraa20 !
 
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia

 1. Meillä sama juttu kun nukkuu, rätin pitää koskettaa naamaa. Yleensä haluu koko naaman piiloon rätin alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, välillä mietin että kohta happi loppuu kun niin hyvin on rätin alla piilossa :D

   Poista
 2. Ihana Elvira<3 Aadalla kans 'isot' reidet ja mun mielestä niin ihanat ja suloset lapsella :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 juu kyllä ne on suloiset<3 mun omat pullukkareidet kyllä ei jostain syystä näytä yhtään niin ihanilta :p

   Poista
 3. Niin suloinen ja hellyyttävä vauva! ♥

  ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.