sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Höpönpöpön pöppö.

Mulla ei oikeastaan oo mitään sen ihmeellisempää asiaa. Viikonloppu on taas melkein ohitse ja huomenna arki jatkuu! Tino menee taas töihin ja me häärätään Elviran kanssa kotona. Yleensä maanantai menee siivoillessa kun viikonloput on mukamas niin kiireisiä että kämppä on aina kuin pommin jäljiltä. Tuttua?
 
Me ei viikonloppuna taaskaan tehty oikein mitään ihmeellistä, kyläiltiin ja löhöiltiin kotona. On ollut liian laiska viikonloppu, Elvirakin syönyt pelkkää purkkiruokaa kun en ole jaksanut tehdä itse soseita, höh. Huomenna otan kyllä itseäni niskasta kiinni ja teen bataatti sosetta! Elvira huolestutti mut tossa yksi päivä kun vaikutti vähän sille ettei suolanen sose enää kelpaa vaan pelkkä makea hedelmä sose. Se oli kuitenkin joku hetken huuma ja eilen jo taas maistui kaikki tuttuun tapaan. Eilen myös Elvira ei huolinut maitoa vaan huusi ja huusi, rauhottui vasta kun sai sosetta. Soseen jälkeen maito maistui taas ihan normaaliin tapaan.
 
Onko jollain muulla käynyt niin ettei vauva huoli maitoa vaan sosetta? Toivotaan ettei tästä tule mikään tapa..
 
Soseilut muuten sujuu todella hyvin, hienosti on Elvira tottunut lusikkaan ja enää ei edes sotketa niin paljon! Suurin osa ruuasta menee jo suuhun, jee! Toki tähän vaikuttaa myös se että nykyään ostan vain Pilttiä ja Muksua kun tuntuu että ne olisivat hieman paksumpaa tavaraa.
 
Mä olen jaksanut aika hyvin kuntoilla viikonloppuna: Perjantaina sali, eilen kävelylenkki ja tänään sali! Miinusta tietty eilen syödyt irtsarit, hups...Kyllä se vaan on mukavaa kun saa hetkeksi mennä rääkkäämään itseään ja pistää kuulokkeet korville ja keskittyä vain itseensä! Nyt mä menen syömään iltapalaa ja odotan että Elvira heräisi iltapäikkäreiltä jotta joskus päästäisiin yöunille.
 
Hyvää sunnuntaita kaikille! :)
 


4 kommenttia

 1. Meil ei oo uponnu maito kuukautee!! Mä en tie mitä sitä oikee tekis ku ei tolle vaa maistu. Soseetkaa ei oikee uppoo nyt mut kai ne kohta taas.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no höh, toivotaan että jesse löytää ruokahalunsa takaisin! :

   Poista
 2. Meillä ei kelpaa maito jos saa sosetta ensin. Siks annan maidon alle ja sitten vasta soseen. Meillä poika kans vasta 4kk niin olis tärkeää että sitä maitoakin menis reilusti. Onneks suostuu ennen sosetta juomaan, ainaki vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä on yleensä niinpäin että sose kelpaa vasta sitten kun saanut ensin maitoa karkottamaan suurimman nälän :) noniinpä, sitä mäki pelkään että jos jossain kohtaa maitoa meneekin liian vähän ://

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.