lauantai 25. tammikuuta 2014

Mie ROMAHAN!

Eilen olin testaamassa ensimmäistä kertaa taloyhtiön kuntosalia. En voi muuta todeta ku MIE ROMAHAN! Huomasin että olen niin huonossa kunnossa että ihan hävettää. Suunta tästä ei ole kuin ylöspäin siis! Tavoitteena mulla enemmänkin on elämätapamuutos kuin laihdutus, haluan saada päivittäisen liikunnan takaisin arkeen. En aio missään vaiheessa tehdä mitään rääkki hommia, koska se veisi viimeisetkin motivaatiot koko touhuun. Tavoitteena on nauttia liikunnasta ja sen tuomasta lihassäryistä (ai että kun nytkin sattuu!!!)
 
Ruokavaliota olen muuttanut sen verran että vähentänyt herkkuja ja syönyt terveellisemmin, enemmän hedelmiä, vihanneksia. Aluksi tarkoitus oli olla koko tammikuu herkkulakossa mutta se homma meni pieleen aikoja sitten, heh. Pidempi aikainen ratkaisu kuitenkin on herkutella silloin tällöin kun totaalikieltäytyä kokonaan. Kun annoin itselleni luvan syödä herkkuja, ei niitä niin ole tullut syötyäkkään! Tänään ajattelin kyllä mennä citymarkettiin kun siellä on irtsarit tarjouksessa, lauantai on lasten karkkipäivä eiks niin!? :)
 (Painoa tippunut tällä tyylillä jo 1,5kg kahdessa viikossa!!)
 
Onkos teillä jotain hyviä ja terveellisiä ruokaohjeita?
 
Tänään päivän vatsalihas treenistä pitää huolta illan Putous jakso! Viime jakso oli mun mielestä tosi huono mutta toivotaan että tänään olisi parempi.
 
 
Täällä taloudessa romahtaa kyllä joku muukin, maitoa kun ei tule tarpeeksi nopeasti! ÄITI MIE ROMAHAN! Äitin pieni kuuden kilon käsipaino<3
 
P.s taustalla oleva bumbo tuoli saapui tosiaan jo tiistaina, Lekmerille pisteet nopeasta toimituksesta! Elvira kuitenkin on vielä hieman liian "heiluvainen" tuoliin joten tuolista toivottua postausta ei ole vielä vähään aikaan tulossa! :) tulee kyllä heti kun saadaan käyttökokemusta!
 
Hyvää lauantaita kaikille! Mä lopetan nyt nää putous hokemat ennenkuin jollain menee hermo... :D
 


5 kommenttia

 1. Tilulilei, nyt se on auki ja nyt se on kiinni ;)

  VastaaPoista
 2. " Mitä jäbä duunaa, maitoa tänne nyt heti!" Meilläkin neiti romahtelee tuon samaisen asian takia aika monta kertaa päivässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, nää pikkuneidit on kyllä hyviä romahtelemaan :D

   Poista
 3. Ihana pikkumyy paita pikkuisella!<3 t. Hande

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.