perjantai 10. tammikuuta 2014

Perjantai lätinät.

 
Meidän perjantai on ollut masentavan sateinen ja synkkä. Ilma on aivan kamala sekä mieliala. Ei mulla niinkään mutta ELVIRALLA! Kiitos rokotteiden (luultavasti) meidän pikku enkeli on muuttunut kiukuttelevaksi piruksi. Kaikki on niiiiiin huonosti ja koko ajan kitistään ja itketään. Paitsi kun nukutaan. Sylissä viihdytään hetki kunnes tajutaan että dääm, ei tämä olekkaan just nyt kivaa. Ja sitten itketään. Masu varmasti vaivaa koska eilen nukutus kesti 3 tuntia ja sitten vasta oli hyvä kun väännettiin kunnon sinapit. Hatunnosto vaan kaikille koliikkovauvojen vanhemmille, mun mielenterveys ei sitä varmaankaan kestäisi!


Totinen pikku pallopää. Kaikesta kiukuttelusta huolimatta on hän vaan niin ihana!
 
 


Elvira nukahti autoon, en uskaltanut koskea ja riisua. Nukkuvaa karhua ei sovi herättää. Laitoin kaukalon parvekkeen oven eteen ja oven raolleen ettei tule liian kuuma, siellä hän edelleen tyytyväisenä nukkuu, WUHUUU! 

 
Nukkumasa hylkäsi mut aamulla aivan liian aikasin, kuvan laadusta huomaa että olen hieman yliväsynyt. Toivon että ensiyö menisi paremmin koska meillä olisi huomenna luvassa kaverin hääjuhlat ja olisi todella toivottavaa että mekkoni olisi mustempi kuin silmänaluset. Nyt mä lopetan tän turhanpäiväsen lätinän ja meen syömään nopeasti ennenkuin kiukkukeisarinna herää!
 
Hyvää viikonloppua kaikille!<3
 

1 kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.