lauantai 1. helmikuuta 2014

Miten elämäntaparemontti edistyy?

Siitä on noin kaksi viikkoa kun saatiin avain meidän taloyhtiön kuntosalille. Vaikka sali ei ollutkaan mikään kovin hääppöinen, olen yrittänyt käydä siellä noin joka toinen päivä. Saahan siellä kaikki ihan perus jutut tehtyä, ja mikä parasta, ihana kuunnella musiikkia kuulokkeilla ja keskittyä hetki vain omaan napaan!
Niinä päivinä kun en ole ollut salilla, olen tehnyt reippaan kävelylenkin koiran kanssa. Rakastan kävellä pakkassäällä kun nenä ja posket jäätyvät, siitä tulee niin raikas ja reipas fiilis!

En omista vaakaa, olen kammonnut aina painon seurantaa. Nyt kuitenkin kun jouduin läpi raskauden seuraamaan painon nousua, olen pitänyt siitä kiinni että käyn  puntarilla aina mahdollisuuden tullen. Siitä vähän saa osviittaa miten on elänyt ja syönyt...Torstaina kävimme Elviran kanssa työpaikalla moikkaamassa työkavereita ja uskaltauduin siellä vaa'alle. Kahden viikon elämäntapa remontin jälkeen puntari näytti -1,5 kiloa! 

Raskauskiloja mulle tuli kaiken kaikkiaan 15 kiloa. Niistä kahdeksan jäi synnärille, muutama kilo tippui vielä kotona, mutta n. 5 kiloa jäi vielä jäljelle. Tammikuussa mulla painoa on tippunut yhteensä noin kolme kiloa, jee! Plussan puolella ollaan siis enää vain 1,5 kilon verran ja sitten painan samanverran kuin ennen raskauttani! Toivon kuitenkin että pystyisin siitäkin hieman vielä tiputtamaan, tai oikeastaan haluaisin saada lihaksia läskin tilalle. Tästä on siis hyvä jatkaa!

Vaikka painoni on melkein sama kuin vuosi sitten, on kroppani muuttunut aikalailla raskauden myötä. Nyt muutoksen huomaa kun ei ole raskauskiloja enää edessä. Lantioni on leventynyt huomattavasti ja maha on vain löysä läjä. Vaikka ennen raskauttakaan mulla ei mitään sikspäkkiä ollut, oli vatsa kuitenkin litteämpi ja kiinteämpi kuin tällä hetkellä. En kuitenkaan ota asiasta mitään stressiä ja olen kyllä ihan sinut raskauden tuomien muutoksien kanssa.

Eniten kuitenkin elämätaparemontti on muuttanut mielialaani ja jaksamistani. Olen todella energinen, en tarvitse enää niin paljon unta ja vatsani voi todella paljon paremmin kuin ennen! (Olen kärsinyt monta vuotta selittämättömistä vastakivuista ja tutkimuksissa ei ole koskaan löydetty mitään). Olen ihan vihainen itselleni siitä, että olen ennen jättänyt liikkunan niin vähälle koska nyt huomaan kuinka paljon se parantaa oloa ja vielä näin lyhyessä ajassa! 

Toivotaan että motivaatio pysyy ja saan pidettyä päivittäisen liikkunnan elämässäni tästä hetkestä hamaan tulevaisuuteen! I FEEL GOOD!!!! Muutama päivä jo soinut tuo kappale päässä...joudutte valitettavasti nyt hetken tyytymään kännykän valokuviin pelkästään, meillä kaatui tietokoneen näppäimistön päälle kahvia ja ei toimi ei. Tänään olisi tarkoitus viedä se giganttiin huoltoon, mitkäköhän sekin tulee maksamaan...ja taitaa kaikki valokuvat ja tiedostot koneelta kadota kuin tuhka tuleen...

Hyvää viikonloppua kaikille!:)


1 kommentti

  1. Tsempit elämäntaparemppaan! :) Heikolla hetkellä kun paino junnaa, eikä kiinnostais yhtää sinne salille raahautua täytyy vaan muistaa että "slow progress is better than no progress" ;)

    Ootko muuten tehny "kuvapostausta" sun nuoruusvuosista ajalta ennen Elviiran syntymää? Kiinnostais! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.