sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pikkuneidin vaatteetMeillä suurin osa Elviran vaatteista on ostettu kirppitorilta tai saatu tuttavilta. Tällä hetkellä vaatteet ovat kokoa 62-68. Pääasiallisesti aina ensimmäisenä mietin onko vaateet mukavia ja käytännölliä päällä. Tästä syystä Elvira onkin melkein aina kotona body ja sukkahousut päällä. Helppo riisua ja pukea vaipanvaihdon yhteydessä! Kotona en myöskään niin välitä onko vaatteissa puklua tai ruokaa, kuka niitä kotona katselee. Toki vaihdan märät vaatteet pois, mutta pieni tahra ei vaatteissa haittaa. Sitäpaitsi, lapset ovat lapsia, he saavat sotkea.Tulevaisuudessa meillä myös tullaan suosimaan paljon kirpputori vaatteita. Eipä tarvitse ainakaan murehtia että 20 euron uudet housut menevät rikki ja likaisiksi lapsen touhutessa! Plus että kirpputorilta ostettessa tietää että värit ovat säilyneet pesussa, ostin Elviralle tässä taannoin yhden bodyn kaupasta uutena, pesin kerran ja värit haalistuivat kamalast! Kyllä harmitti.Tykkään itse käyti mukavia vaatteita, joten puen Elvirankin mukavuutta ajatellen. Vaatteet eivät saa kiristää ja estää liikkumista. Käytämme kyllä Elviralla aina välillä farkkuja kun lähdemme kylään, ne eivät kyllä ole mukavimmat housut mutta niin söpöt. Farkut saavat kyllä siinä kohtaa jäädä pois kun neiti lähtee liikkumaan, jotta liikkuminen olisi mahdollisimman mielekästä ja helppoa. Onneksi kaupoissa taitaa olla legginssifarkkuja lapsille ;)

Välillä tuntuu että panostan Elviran vaatteisiin enemmän kuin omiini, Elviran vaatteet ovat tarkkaan harkittu ja mietitty mutta itsen vedän päälleni ne tylsät mustat legginsit ja ensimmäisen puhtaan villaneuleen joka käteen sattuu. 
Tuttua?

Elviran "tyyli" vaihtelee paljon, yleensä johonkin lähtiessämme puemme hänelle söpöt vaatteet jotka sopivat yhteen, kotona ollaan ihan rennosti missä milloinkin. Vaikka en ole mikään muodin ja tyylin ykkösfani taikka -taituri, olen tarkka siinä että Elviran vaatteet sointuvat yhteen, en missään nimessä voisi laittaa hänelle kukkakuvioista keltaista bodyä ja lehmäkuvioisia punaisia housuja, EI IKINÄ! Kotona pukeminen onkin helppoa koska valkoisten sukkahousujen kanssa sopii mikä tahansa body! Päävärinä Elviran vaatteissa loistaa tällä hetkellä (mikäs muukaan) vaaleanpunainen ja kuosina leopardi sekä muumiaiheiset vaatteet. Mun maku loistaa Elviran vaatteista aika voimakkaasti, rakastan sekä leopardia että muumeja! Mun täytyy kyllä nostaa tässä kohtaa hattua meidän isille, Tinolle. Niinä päivinä kun hän päättä Elviran vaatteet, ovat ne söpöjä, tyttömäisiä ja melkein aina vielä sävysävykin, hyvä meidän isukki!


Merkkiuskollisuutta meillä ei harrasteta. Joitakin merkkivaatteita Elviralta löytyy, mutta nekin on kaikki saatu lahjaksi tai ostettu kirppikseltä. Suurin syy merkittömyydelle on niiden kova hinta. Vaikka laatukin varmasti on parempi, en nää järkeä maksaa vaatteista kovaa hintaa koska ne eivät käytössä kauaa kerkee olemaan ennenkuin menevät pieneksi. Eikä tämänikäisellä lapsella se laatu pääse oikeuksiinsa kun vaatteiden kuluminen käytössä on aika pientä. Toki näissä merkkivaatteissa värit kestäisivät pesun haalistumatta.

Millaisiin vaateisiin te tykkäätte pukea lapsenne? Oletteko merkkiuskollisia, mikä on lempi merkkinne lastenvaatteissa? Ostatteko vaatteet uutena vai käytettynä?


Ja näin tulevaisuutta ja neidin liikkeelle lähtöä miettiessä, minkä merkin/ kaupan vaatteet kestävät kulutusta mielestäsi parhaiten? Että mitä mun kannattaa kirpputorilta kotiin kantaa tulevaisuudessa;)

4 kommenttia

 1. Mä olen vähän turhanki tarkka Jaden vaatteista :D Jopa kotonakin vaatteiden TÄYTYY sopia yhteen :D Ja potkuhousut ei kuulu meidän vaate varastoon, enimmäkseen käytössä on pikkutyttömäiset vaatteet, mutta tottakai niiden pitää olla mukavat päälläkin. Kirpparilta on melkein kaikki Jaden vaatteet, enkä nää siinä mitään väärää ostaa kirpparilta, koska mikäs siinä jos vaate on hyväkuntoinen ja vielä HALPA! :) Merkkivaatteista en nyt tiedä, Jadella on kyllä muutama benettoni vaate ja ne on kyllä ihania, mutta mulle kelpaa kyllä kaikki h&m ja lindex, kapphal yms vaatteet :)

  VastaaPoista
 2. Peukutan myös muumeille ja leopardikuosille(kaikissa mahdollisissa väreissä) ne on niiin ihania!! Leokuvio on pop myös mamin vaatetuksessa ;D

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita pienellä<3

  Mä olen vallan ihastunut Polarn o. Pyretiin, eikä meillä pahemmin muuhun pukeuduta :D niitä on kiva keräillä ja helppo myydä eteenpäin!

  VastaaPoista
 4. Meillä löytyy poitsun vaatelipastosta enimmäkseen me&i:n vaatteita, tosin käytettynä kaikki pikkuveljeltäni joka on 1½ vuotias. Kätevää, mutta toisaalta olisi kivempi itse hankkia vaatteet niin saisi ainakin omaa silmää miellyttäviä. (:

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.