perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kurkistus Elviran vaatekaappiin!

Sain Love beyond words -blogin Marialta ihanan mekkohaasteen! Eli haasteen tarkoituksena on katsastaa Elviran vaatekaapin sisältöä, minkälaisia mekkoja meidän neidiltä löytyy? Mekot kaipaisivat hieman silitysraudan tapaamista, mutta älkää antako sen häiritä!Kaksi kaveriani toi Elviralle thaimaan tuliaisena "aidon" merkkimekon kesäksi!


Puemme Elviralle kotona ollessa aika harvoin mekon päälle. Yleensä mekkoja käytetään kyläilyreissuilla. Raskausaikana mun teki ihan hirveästi mieli hamstrata kaikkia söpöjä mekkoja kaapit täyteen, mutta loppujen lopuksi mekot eivät ole vauvalla kaikkein käytännöllisin valinta. Ihanan näköisiä ne ovat, mutta nousevat kokoajan korviin kun neiti on sylissä tai sitten Elvira on kaksin käsin tunkemassa mekkoa suuhun. Söpöjä, mutta välillä liian hankalia!

Löytyykö teiltä paljon mekkoja lasten vaatekaapista?

Haastaan kaikkien prinsessojen bloggaavat äidit jotka eivät ole vielä tätä tehneet! :)

13 kommenttia

 1. Ihana tuo "ralph laurenin" mekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiitos! :) odotankin että tulisi kesä ja saataisi se käyttöön, on niin ihanan pirtsakka mutta hieman iso vielä! :/ :)

   Poista
 2. Voi ei mikä "mun on pakko saada tyttö"-huuma mulle noista mekoista tuli. Varsinkin toi ensimmäine, ihana ;)!

  VastaaPoista
 3. Jee, kivaa kun teit tämän! Ihania mekkoja sielläkin ja muutama samakin! Meilläkään ei oo vielä paljon mekkoja käytetty, mutta ehkä kesällä sitten ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeep, oli kyllä kiva tehdä kun yleensä olen vähän unohdan nämä haasteet! :)

   Poista
 4. Viimeinen on mun lemppari! Mä oon hamstrannut myös mekkoja ja osa mennyt jo pieneksi.:'D Onneksi ihan kohta lähdetään Espanjaan niin saadaan mekot käyttöön! \o/

  VastaaPoista
 5. Meillä on muutama mekko, mut tähän aikaan vuodesta ne on sen takia aika epäkäytännöllisiä koska niiden alle on puettava pitkähihaista bodya ja meidän prinsessalle tulee kuuma sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä!! :) ja meillä kotona ainakin on niin lämmin että pelkkä body + sukkikset riittää! :) onneksi tulee kesä ja saadaan mekot käyttööN!

   Poista
 6. Ihania! Vimonen on munkii lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos !: )ja tuo viimeinen onkin ihana, elvira näyttää pieneltä mummolta se päällä! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.