keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kysymyksiin vastaukset osa 2.

En tiedä mikä eilisen videon lataamisessa meni pieleen, mutta niinkuin olette varmaan huomanneet, ääni hävisi 20 minuutin kohdalla! Harmittaa, nimittäin videon lataus kesti koko päivän...Moni toivoi että vastaisin myös loppuihin kysymyksiin joten tässä ne tulee!


Kuinka usein Elvira on hoidossa, esim. isovanhemmillaan?
Elvira on ollut kaksi kertaa yökylässä mun äidin luona. Myös muutaman kerran ollut pari tuntia hoidossa kun Tino on ollut töissä ja mulla on ollut jotain menoa, esimerkiksi kuukausi sitten mulla oli yksi koulutus. Vähän on neiti hoidossa ollut, ei ole ollut tarvetta! Hoitajia kyllä löytyy, ja luulenkin että kun neiti tuosta kasvaa niin saamme tapella siitä että hän olisi joskus kotona ;)


Tupakoitko?
En tupakoi. Muutenkin mun päihteiden käyttö (alkoholi) on jäänyt melkein todella pienelle äitiyden myötä. Silloin tällöin käyn juhlimassa (viimeksi olen ollut tammikuussa häissä) mutta kun yhdeksän kuukautta oli huono olo ja "krapula", niin ei sitä oikeaa krapulaa ole kyllä yhtään ikävä ;) Joskus kotona juon yhden saunakaljan vaikkei sitä saunaa olekkaan, muuta siinä oikeastaan onkin mun alkoholin käyttö.


Kauanko olet tuntenut miehesi?
Ollaan tiedetty toisemme kyllä, mutta tutustuttu kunnolla n. kuukausi ennen kuin sain tietää olevani raskaana :D

Mistä sait idean alkaa bloggaamaan?
Luin raskausaikana paljon blogeja vertaistuen ja tiedon janon nimissä, ja siitä se ajatus sitten lähti!


Onko bloggaaminen muuttunut paljon siitä kun aloitit?
On muuttunut, tekstit ovat helppolukuisempi. Vähemmän puhekieltä ja hymiöitä vaikka silloin tällöin niitä tekstiin eksyykin! Kirjoitan ehkä myös enemmän postauksia joissa on jokin pääpointti enkä pelkkää liipalaapaa aina.


Mitä mieltä Tino on bloggaamisestasi?
Tino on sitä mieltä että vietän aikaa liikaa koneella...:D Mutta kuitenkin Tinon mielestä on mukavaa että minulla on jokin harrastus mistä tykkään.


Yllätikö joku asia vanhemmuudessa?
En oikein tiedä. Ehkä se, miten vahva se äidin rakkaus oikeasti on. Olihan sitä kuvitellut miltä se tuntuu, mutta ei sitä voi tietää ennen kuin itse kokee.

Miten "hoidatte" Tinon kanssa parisuhdettanne, onko paljon kahden keskeistä aikaa, treffejä tms?
Vietämme aika vähän aikaa kahdenkesken, välillä kun Elvira on mennyt nukkumaan katselemme elokuvia tai SIIVOAMME yhdessä :D


Mitä arvostat miehessäsi?
Sitä että se jaksaa mua. En ole mikään maailman helpoin tyttöystävä...Eivaan, arvostan sitä että vaikka Tinolla on raskas työ ja raskaat työ ajat, jaksaa hän silti kotona vielä touhuta meidän kanssa ja auttaa kotitöissä.


Miten Tino kuvailisi sinua äitinä?
Olen kaikkitietävä supermutsi. Varsinkin jos Tinon kanssa kinastellaan jostain niin OLEN AINA OIKEASSA, tottakai.... :D


Minkälaisia haaveita sinulla on tulevaisuutta ajatellen?
Haluaisin ehkä jossain vaiheessa palata koulun penkille ja opiskella itselleni toisen ammatin. Lähivuosina se ei kuitenkaan ole mahdollista asuntolainan takia, mutta ehkä vielä joskus!
 

Mitkä on Elviran lempipuuhia? Esim. Lempilelu, lempileikki ym?
Elvira tykkää kun häntä heilutetaan, hytkytetään ja vatkataan! Lempilelua Elviralla ei ole, vaan kaikkien lelujen pesulaput on parhaita mutusteltavia. Elvira myös nauttii siitä, kun hänelle lauletaan.


Laulatko paljon Elviralle? :D
Koko ajan ja koko päivän, varsinkin kun olen yksin kotona :D


Imetätkö? Jos et niin mikset?
En imetä. Imetin kolme ensimmäistä viikkoa ja sitten maidontulo loppui. Harmittaa, koska imettäminen olisi niin paljon helpompaa kuin pullojen kanssa sähläys. Mutta en pode mitään huonoäiti fiilistä asiasta, korvikkeilla kasvaa ihan yhtä hyviä lapsia!


Käyttekö paljon ulkona?
Elviran kanssa vai? Käymme jonkin verran vaunulenkeillä, enemmänkin voisimme kyllä käydä. Toivon että pystymme tsemppaamaan asiassa sitten kun tulee kevät ja kauniimpi ilma! Loskassa ei ole niin mukaa työnnellä vaunuja...


Onko Elviralla paljon lapsikavereita?
On aika paljon, vaikkei Elvira kyllä ymmärrä asiaa vielä. Lähipiirissämme on tällä hetkellä ja tulossa paljon lapsia! Paljon siis on tulevaisuudessa leikkikavereita!


Mitä kiinteitä ruokia Elvira syö jo nykyisin?
Kaikkia kasvissoseita, lihaa, puuroa, hedelmäsoseita ja lasten maissinaksuja. Kaikkea siis mitä tämän ikäinen lapsi saa syödä!


Onko teille muodostunut jo ihan kunnollinen päivärytmi?
On muodostunut. Muodostui jo aika aikaisin, toki on muuttunut monta kertaa kasvun mukaan. Säännöllisesti syödään kolmen tunnin välein päivisin, nukutaan päikkärit aika samoihin aikoihin joka päivä, ja mennään nukkumaan illalla säännöllisesti 20-21!


Mienaatko jäädä äitiysloman jälkeen kotiin?
Tarkoitus olisi näillä näkymin palata töihin tammikuussa, eli jään puoleksi vuodeksi hoitovapaalle äitiysloman jälkeen.


Onko teidän suhde muuttunut lapsen myötä?
Meidän suhde on oikestaan ollut pelkkää raskautta ja vauvaa joten en koe sen muuttuneen. Toki tällä hetkellä on enemmän väsymystä ja kinastelua, mutta aina meidän suhde on ollut hieman tulinen :D

 Kiitos kaikille kysymyksistä, niihin oli tosi kiva vastata! :) Jos tuli uusia kysymyksiä mieleen, niin saa ihan koska vain kysyä!


2 kommenttia

  1. Ihana Elvira! Olisi kiva nähdä hänetkin videolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ! :) voin kuvata joku päivä videon Elviksestä, hän vaan yleensä jähmettyy ihmettelemään kameraa kun yritän kuvata .D

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.