keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Lip TINT


Löysin henkkamaukan kosmetiikka hyllyltä aivan uuden tuttavuuden, Lip Tint nimisen huulipunan. Olin törmännyt kyseiseen uutuuteen muutamissa blogeissa, esimerkiksi Karhunpoikani Koda -blogin kirjoittaja Kuu kehui kyseistä ainetta! Pakkohan sitä oli siis päästä testaamaan.

Lip Tintin käyttäjät lupailevat pysyvyyttä, hyvää pikmenttiä ja riittävyyttä. Olin aika ennakkoluuloinen, koska en ole koskaan ennen tutustunut H&M:n kosmetiikka osastoon, jotenkin oletin että vaatekaupan kosmetiikka tuotteet ovat hieman, noh, huonolaatuisia "halpiksia". Hintaa tällä putelilla taisi olla 4,95.Nyt kun muutaman kerran olen kotona testaillut tätä huulipunaa niin en voi kuin kehua ja suositella! Riittävää, kyllä. Hyvä pikmentti, kyllä. Pysyy huulissa, kyllä! Eikä muuten tahraa hampaita, koska jämähtää huuliin kuin liima... Huulipunaa ei tarvitse kuin pienen nokareen ja se riittää värjäämään huulet todella hyvin. Miinus puolena on levitämisen vaikeus, itse en omista ainuttakaan huulipunasivellintä, joten levitin huulipunan sormella. Harjoitus tekee varmasti mestarin, mutta en meinannut saada tasaista lopputulosta sitten millään.

Kuitenkin hintalaatu suhde on enemmän kuin paikallaan ja tämän äidin ainakin on saatava myös muutkin kyseisen tuotteen sävyt! Sävyjä on kaupassa tällä hetkellä neljä, kolme vaalenpunasävyistä ja yksi punainen. Tämä minun Lip TINT on kolmas sävy, eli tummmin vaaleanpunainen. Toivon että näitä tulisi lisää ja erisävyisinä, olen hieman laiska meikkaaja niin tämä piristää arkimeikkiä ihan mahtavasti! Ja ei tarvitse olla kokoajan lisäämässä punaa tai miettimässä onko hampaat sotkussa...SUOSITTELEN!Onko teillä kokemusta H&M:n tai muun vaatekaupan kosmetiikka tuotteista? Oletteko olleet tyytyväisiä ja onko jotain erityistä mitä voisitte suositella?

16 kommenttia

 1. Uu täytyy varmaan itsekkin kokeilla, mä oon hurahtanu nyt huulipunaan ja niit sais koko ajan olla lisäämässä ettei näytä ihan idiootilta.

  VastaaPoista
 2. Oi jes! tota mä käynkin ostaa, oon nimittäis yks huulipuna fanaatikko ja tää vaikuttaa kyllä hyvältä :D!

  Mä voin lämmöllä suositella h&m:n luomiväripaketteja, niitä missä on montamonta väriä, varmaan kahtakymmentä. ne on ainankin oikeesti ihan super hyviä! Kivasti pigmenttiä ja kestää mulla ainankin paikallaan, eikä karise :) niitä voin suositella!

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko olla kielipoliisi ja kertoa, että se on kyllä piGmenttiä, ei pikmenttiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tätä kirjottaessa miettisin onko se K vai G (enjaksanutgooglettaa) ja olin aivan varma että se kirjoteetaan koolla.. :D no aina oppii jotain uutta :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. hei muuten ku mietin tota levitystä, että miten sen teen, ni laitan huulten reunoille "rajaukset" sillä ja siitä levitän sormella tavallaa sisäänpäin. Sillee saa siistimmin ilman mitään suteja :)
   Eikä tarvi laittaa mitenkää tosi tarkasti, mut about, niin saa reunan erottumaa paremmin :)

   Poista
  2. jee kiitos vinkistä, täytyy kokeilla heti seuraavalla kerralla!!! :)

   Poista
 5. Mä tuota pyörittelin pari päivää sitten, sitä ihan vaaleinta mutta jäi kauppaan. Ajattelin ettenmä kuitenkaan osaa käyttää huulipunaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa kokeilla, mäkin ennen vierastin huulipunaa mutta nyt sitä on pakko käyttää melkein joka kerta kun meikkaa :D

   Poista
 6. Itse käytän H&M:n ripsiväriä! Se on luottotuote mun meikkipussissa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.