maanantai 24. maaliskuuta 2014

V niinkuin välikausi!


Vihdoin meillekkin saatiin hommattua välikausi haalari! Monissa blogeissa on välikausi vaatetukset jo monta viikkoa, ja meidänkin nallehaalari alkoi käymään hieman liian lämpimäksi. Toivotaan nyt että vihdoin ja viimein saataisiin kunnon kevät kun on kevätkuteet jo hankittu ;)

Ostimme Elviran haalarin Citymarketista ja haalari on Lotta&Lassi merkkiä. Miksi päädyimme tähän haalariin? Koska se oli edullisin. Ensimmäisenä iskin kyllä silmäni Reiman haalariin, se oli todella kaunis mutta niin oli hintakin. Ei houkuttanut maksaa puolivuotiaan lapsen haalarista satasta kun se menee vain hetken. Toki laatu oli aivan eri, Reiman haalarin kangas tuntui paljon paksummalta ja kestävämmältä mutta tämä tulee ajankohtaiseksi sitten kun neiti lähtee konttaamaan ja haalarilta vaaditaan kestävyyttä. 

Tällä hetkellä Elvira hukkuu haalariin. Niinkuin kuvasta näkyy, sohvalla on iso kasa kangasta ja jossakin siellä alla piileskelee pieni tyttö. Ostimme haalarin koossa 74, koska ajattelimme ja toivomme sen menevän vielä syksyllä jottei silloin tarvitse hankkia uutta haalaria. Kevät pipona meillä toimii Turun kulttuurivuoden myssy, täytyyhän sitä hieman omaa kotikaupunkia mainostaa ! Jos oikeasti rehellisiä ollaan, niin meidän kaappeihin ei ollut kerääntynyt kuin talvihattuja, joten kevätmyssy on vielä hankkimatta!

Meillä tahtona ja tarkoituksen olisi päästää Elvira ulos heti möyrimään kun neiti lähtee liikkeelle. Mikä haalarimerkki mahtaisi olla kestävin ja kestäisi konttaamista hyvin? Tämä ei ole ajankohtaista varmaan vielä hetkeen, mutta alan jo ajoissa metsästämään "konttaus" haalaria kirpputorilta! 

11 kommenttia

 1. Ihana haalari ihanalla neidillä!
  Mä liputan Molon ja popin ulkovaatteita touhuavalla lapsella. Ne on meillä toiminut tosi hyvin ja on säilynyt seuraavallekin hyvänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos vinkeistä! :) täytyy tutustua noihin merkkeihin, ehkä enemmänkin sinne hintapuoleen :p :D

   Poista
  2. Niitä voi saada ihan tosi hyvinä käytettyinäkin:) Mutta varmasti on muita edullisempia yhtä hyviä merkkejä! Nää oli vaan mitä itse olen hyväksi todennut, mutta jos löydät yhtä hyvän edullisemmin niin vinkkaa sä mulle! :D mä mielellään maksan ens syksyn vaatetuksesta vähän vähemmän kuin viimeksi;)

   Poista
 2. Voi ihana kuinka keväinen ja värikäs haalari Elviralla! :)
  Meillä on muistaakseni Lassie merkkinen vk-haalari, jonka bongasin kirpparilta 15 eruolla :) En mäkään ajatelut vielä panostaa näihin ulko vaatteisiin, kun Jade ei ulkona ole kuin vaunuissa tai sitten keinussa, joten kestävyyttä ei tarvi hirveesti vielä ollakkaan :)

  VastaaPoista
 3. Meilläki on halvin mahdollinen haalari nyt kevääksi. Ostin sen käytettynä kirpparilta ja merkkinä on se prisman ciraf :)

  VastaaPoista
 4. Meilläki ekana haalarina toimi kirpparilta vitosella ostettu Remun haalari, sillon ei tarvinu vielä niin hyvää haalaria ku ei poju oikeen liikunu. Nyt kun se jo painelee juosten tuolla ulkona ja istuu vesilätäköissä, ollaan ostettu ReimaTec haalari, ja mä oon todennu sen ihan hyväksi :)

  VastaaPoista
 5. Ihana haalari! Meillä mennään nyt ihan vaan Popin windwfleecellä yhdistettynä äp.n villapukuun, syksyksi sit varmaan jotain liikkumisen kestävää jollei nyt jotain super tarjousta tule vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! :) ÄÄ mä oon ihan unohtanut nuo äp pakkauksen puvut jonnekkin varastoon!:D täytyy äkkiä etsiä ne jotta ne saadaan käyttöön!!

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.