tiistai 25. maaliskuuta 2014

Video moikat !

Lyhyt videomorotus ihanan tiistain kunniaksi! Aurinko paistaa ja on niin ihanan keväinen ilma että tämä äiti on ihan täpinöissään ja intoa täynnä. Imuri ja moppi odottaa käyttäjäänsä mutta se ei tätä iloa lannista, ihanaa kohta on kesääääääää!!!!


13 kommenttia

 1. Moikka! Olen miettinyt oman blogin perustamista jo alkuraskaudesta saakka, ja nyt vauva onkin jo parikuinen. Nyt tuntuu enemmän ja enemmän siltä että blogi vois olla mun juttu. Kysynkin siis olisko sulla jotain vinkkejä aloittavalle bloggaajalle? Minkäläiset blogit vetoo suhun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. perustaperusta perusta ja sitten tulet linkkamaan sen heti mulle ;)!!! :D eimulla oikestaan mitään sen kummempia vinkkejä kuin että anna mennä vaan! :) tekniikka juttuihin voin suositella Pink Bubble nimistä blogia, sieltä löytyy ihan mahtavia vinkkejä blogin ulkoasuun jne! :) mä tykkään rehellisistä ja omanlaisista blogeista ja uteliaana ihmisenä mitä enemmän paljastaa blogissaan sitä parempi :D harvoin kiinnostun blogeista joissa ei ole tekijän kasvoja ja nimiä, mutta kukin tavallaan ja ymmärrän myös sen miksi kaikki ei kaikkea halua paljastaa! :) muuta en oikein voi sanoa että kuin rohkeasti aloittamaan bloggailu, tämä on ihan mahtavaa! :)

   Poista
 2. Hih sua pipoilija :D Elvis syö aina ja kaikkea, helistimestä lähtien :D Voi Vili parkaa, ilman ruokaa koko ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vili on laihiksella ;) ja juu niin syö, eilen söi taas pöytäliinaa! :D

   Poista
 3. Nää videot on ihan superkivoja!!!

  VastaaPoista
 4. oot kyllä tosi hyvä kameran edessä :)!
  ja Elvira, niin kaunis taas <3

  VastaaPoista
 5. Mä katoin eka mun blogilistaa et en varmana lue tän nimistä blogii! :D Et nyt on bloggeri sekoillu! ;) Musta ihan kiva päätös vaihtaa nimi :))) "aikuisempi" ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhaaa niin varmasti moni :D ja kiitos, niin munkin mielestä on aikuisempi! :)

   Poista
 6. Kiva, kun kävit kommentoimassa blogiani:) Selailin vähän kirjoituksiasi ja huomasin että meidän muksuilla on vain muutama päivä ikäeroa (Milo on syntynyt 8.10.) ja kääntymäänkin oppivat lähes päivälleen saman ikäisinä (M 5kk ja 14pv), ihan hauska sattuma:)

  VastaaPoista
 7. Nää on kivoja nää videot :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.