lauantai 12. huhtikuuta 2014

Miltä meillä oikeasti näyttää?

Sain Jessicalta haasteen jonka tarkoituksena on näyttää koti sellaisena kuin se on, sotkuineen päivineen. Maaliskuussa kun tein TÄMÄN asuntopostauksen, kotimme oli puunattu ja laitettu koska kuvat otettiin asunnon myynti ilmoituksen takia. Me ei olla mitään supersiistejä ihmisiä Tinon kanssa, sotku ei haittaa mutta puhdasta pitää olla! Meillä siis yleensä on sotkuista, ei likaista. Vaikka sillointällöin voi muutaman villakoiran sängyn alta bongatakkin. Tälläkin hetkellä meillä laulaa NHL14 ja blogger aika kovaa vauhtia, vaikka (niinkuin kuvista huomaa) siivottavaa olisi. Ei stressiä, nyt on sentään viikonloppu! Elvira ei nuku vielä omassa huoneessaan joten hänen huoneensa on lähinnä vaipanvaihto ja pyykkihuone...


Tuttua? Aina ei vaan jaksa siivota. Haastan tähän kaikki jotka eivät ole tätä vielä tehneet, luulen kuitenkin että aika moni on tämän tehnyt? Jos joku tarttuu haasteeseen niin linkataa postaus tänne jos jaksatte, kiva päästä kurkkimaan muidenkin sekaisia koteja ;)

Meillä on tänään hauska päivä tiedossa, koska tämän äiti täyttää vuosia! Mittariin pamahti tänään 21 vuotta! Sen kunniaksi Tino vie minut johonkin syömään (ei suostu kertomaan minne...)!

Hyvää viinkoloppua kaikille! :)

14 kommenttia

 1. Onnea synttärisankarille! :) Ja hei; teidän koti ei ole sotkuinen, vaan perus lapsiperheen koti :) Kotona riittää ihan tarpeeks hommaa ilmankin, että siivois ja puunais joka välissä.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa syntymäpäivää! Kai sitä pitää itekkin toteuttaa tää joku pv...

  VastaaPoista
 3. Onnea :) ja ihana nähdä ettei meidän koti ole ainut, missä tavarat ei oo aina paikoillaan :D

  VastaaPoista
 4. Onnea! Ihanan rehelliset kuvat. =)

  VastaaPoista
 5. Myöhäiset onnittelut! :) Ja itellä on pakko tehdä kans tää haaste :)

  VastaaPoista
 6. http://pienenpientaelamaa.blogspot.fi/2014/04/milta-meilla-oikeasti-nayttaa.html Tässä meidän koti :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.