keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Reppuilua!

"Mä reppu selässä, sinua vien, sä naurat ja sun naurus tukkii koko tien."Kuvat otettu hienosta kuvakulmasta sohvalta! ;)

Reppu ei ole selässä mutta melkein sopii nuo laulun sanat. Niinkuin täällä blogissa valittelinkin jo aikaisemmin, olen haaveillut kantorepusta jotta koiran ulkoilutus olisi helppompaa kun ei tarvitse vaunuja aina joka kerta raahata mukana. Elviran kummisedän perheellä oli nurkissa pölyttymässä kantoreppu, ja he antoivat sen meille! 

Kiitos<3

Nyt ollaan Elviran kanssa harjoiteltu sisällä sen kanssa liikkumista sekä sitä, miten saan neidin yksinäni reppuun. Kaikki rupeaa pikkuhiljaa sujumaan aika kivasti, joten pian uskallan lähteä lenkille neiti repussa! Ainut ongelma etten osaa itse oikein pitää hyvää asentoa repun kanssa, ryhti on mitä on ja asento muistuttaa viimisillään raskaana olevaa. No ehkä tuonkin oppii ajan kanssa! Reppu ei ole ehkä ergonomisin valinta, mutta en valita! Ajaa hyvin asiansa ja pitkiä aikoja sen kanssa ei tarvitse ollakkaan joten se käy meille oikein hyvin! Ja Elvira nauttii repussa olosta kyllä niin paljon! Jalat sätkii ja potkii joka suuntaan ja hymy on korvissa koko ajan kun kyydissä keikutaan. Pikku retkeilijä!

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.