maanantai 5. toukokuuta 2014

Askel kohti parempia kuvia.Muutama viikko sitten kun minulla oli synttärit, toivon lahjaksi rahaa jotta voin ostaa kameraani paremman objektiivin. Kun reilu puolivuotta sitten hankin järjestelmäkameran, innostus valokuvaukseen alkoi. Haluan kehittyä ja oppia valokuvauksesta koko ajan lisää ja lisää. Kamerana minulla on Nikon D3200 ja nyt ostin siihen Nikkor AF-S 35mm objektiivin. Objektiivi sopii erityisesti heikossa valossa kuvaamiseen ja nyt parin päivän testikäytön jälkeen olen enemmän kuin tyytyväinen! Yllä olevat kuvat ovat otettu tänään aamulla, joten luonnonvaloa ei ollut ihan hirveästi tarjolla, varsinkin kun on pilvinen päivä. Kuitenkin kuvat ovat valoisia ja kirkkaita vaikka todellisuus oli toinen! IHANAA! Vielä on paljon opittavaa ja opeteltavaa mutta tästä se lähtee!

Jos siellä ruudun toisella puolella on valokuvaus tietäijä tai harrastajia niin otan mielelläni kaikki vinkit ja ohjeet vastaan! :)


4 kommenttia

 1. Uu, mulla on kans hankintalistalla uus objektiivi. Mulla on kans toi nikon d3200, enkä vielä kyllä yhtään tiedä millasen siihen haluisin.. tollanen ois kyllä hyvä kun saa hämärässäkin otettua kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on tosi hyvä! Rakastun päiväpäivältä enemmän, suosittelen! :)

   Poista
 2. Ehkä tarkennus pisteet olis hyvä katsoo et ne olis kohdillaan. Koska haukottelu kuva on epätarkka. Sekä kolmannessa Elviran kuvassa paidassa on tarkennus piste. Kannattaa myös katsoa kameran astuksista mikä tarkennustila on käytössä. Lasta kuvatessa varinkin kun ne on niin vikkeliä liikkeissään kannattaa käyttää jatkuvaa tarkennusta. Hifistely kuvissa voi käyttää kertatarkennusta.

  Mutta aivan loistava tuo haukotuskuva on :D Voikun sais omasta neidistä joskus yhtä suloisen kuvan :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.