sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Ensimmäinen äitienpäivä!

Pakollinen äitienpäivä #selfie

Ensimmäinen äitienpäivä äitinä on nyt ohi. Päiväni ei koostunut hemmottelusta, kasvohoidoista tai ravintolaillallisesta vaan juuri siitä tärkeimmästä; Elvirasta. Olin koko päivän Elviran kanssa "kaksin" koska Tinolla oli tänään töitä. Möyh. "Kaksin" on siksi heittomerkeissä että oikeasti emme olleet kuin muutaman tunnin kahdestaan kotona.Aamulla sain ihanan kortin jonka Tino ja Elvira olivat eilen askarrelleet sillä aikaa kun olin elokuvissa. Kyllä nämä suomalaiset örmy miehet taitavat osata herkistellä ainakin kerran vuodessa ;) 
Lounaalle menimme mun isän luo ja iltakahvilla kävimme äitini luona. Joten hyvin on syöty ja seuraa on riittänyt. Päivästä ei ole kunonn kuvia, koska ahkerana ja tunnollisena bloggaajana jätin kameran kotiin, heh. Kaiken kaikkiaan päivä on ollut oikein mukava, Elvira antoi ihanan äitienpäivä lahjan ja sammui kuin saunalyhty sänkyynsä kun pääsimme kotiin. Taisi olla neidillekkin rankka päivä. 

Aamu alkoi lastenohjelmilla! Huomatkaa mikä keskittyminen...

Hädin tuskin sain ulkovaatteet päälle ennenkuin neiti oli täydessä unessa<3

Äiti olisi halunnut nukkua neidin kanssa yhteispäikkärit mutta Elppi oli hieman eri mieltä...


Elvira on alkanut liikkua lähipäivinä ihan hirveästi. Pakki päällä mennään ja en ole oikein varma että mahtaako neiti itse tajuta edes liikkuvansa. Jotenkin kyllä uskon koska kokoajan neitiä saa olla irroittamassa isin pleikkarin kimpusta...Johdot on kivoja! Yksi päivä Elvira peruutti sohvan alle. Ja mitä tekee kunnon äiti? No ottaa tietenkin valokuvia ennenkuin auttaa lapsen ahdingosta! (Ja kukkahattutädit huomio! Elviralla ei oikasti ollut mitään hätää ;) )

Meidän asuntoasiat ovat pikkuhiljaa saaneet tuulta alleen ja tällä hetkellä käydäänkin pientä hintavääntöä meidän ja ehkä tulevan ostajan välillä. Olisi ihanaa jos asunnon saataisiin myytyä mutta samalla ihan hitokseen pelottavaa koska uutta ei ole vielä löytynyt! Yksi varteenotettava vaihtoehto oli, mutta kun otin välittäjään yhteyttä niin se olikin jo myyty. PÖH! Katsotaan miten tässä käy tuon ostajan kanssa, alkuviikosta pitäisi selvitä asiat!

Tästä tuli nyt hieman tälläinen sillisalaatti postaus taas vaihteeksi. Niin paljon asiaa ja kuitenkaan ei mitään asiaa!  

Ja vielä kerran:

2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.