keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kodittomat.


Eilen iltapäivällä saatiin ihan mahtavia uutisia: meidän asunto on myyty! Tovi väänneltiin ja käänneltiin ostajan kanssa hintaa, mutta eilen välittäjä soitti että ostaja on valmis maksamaan meidän viimeisimmän vastatarjouksen! MAHTAVAA!

Olo on helpottunut, innostunut mutta samalla myös todella jännittynyt. Nimittäin uutta asuntoa ei ole vielä löytynyt. Onneksi kaupat tehdään vasta heinäkuussa, joten onhan tässä hetki aikaa etsiä. Tinolla alkaa loma ensiviikolla joten taidamme ravata aika ahkeraan näytöissä. Haluamme löytää "juuri sen oikean" kodin meille, jossa voisimme asua vuosia. Nyt on niin tiuhaan tahtiin tullut muutettua että olisi mukava löytää jokin asunto jossa viihtyisimme monta vuotta!

Muuttamisessa on se ihana asia että tulee käytyä kaikki tavarat läpi ja heitettyä paljon turhaa pois. Ajattelin aloittaa pakkaamisen jo ensiviikolla, jotta saan rauhassa käydä kaikki roinat läpi. Meillä on niin paljon turhaa roinaa josta täytyisi luopua. Ja en kyllä malta odottaa että pääsen sisustamaan ja laittamaan uutta asuntoa!!

Onko muuten jollain kokemusta että saako kerran kiinnitetyt sisustustarrat helposti irti ja uudelleen laitettua seinään? Tykkään niin kovasti tuosta meidän liitutaulutarrasta ja harmittaa jos se jää tänne...


Kohta tämä söpö takaraivo leikkii jossakin uudessa kodissa <3 Pidemmittä puheitta, minä uppoudun jokakodin ja etuoven maailmaan ennekuin neiti herää päikkäreiltä!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! <38 kommenttia

 1. Onnea asunnon myynnistä! Mekin muutetaan la. :) Mulla oli keittiössä sisustustarra ja kun remontti tehtiin, luulin että saan pitää tarrani koska esitteessä oli lukenut että helppo irrottaa ja kiinnittää uudestaan. Pöh, tarrojen reunat kupruili eikä todellakaan enää asettunut seinälle nätisti :/ voithan koettaa irrottaa jos sul ois parempi tuuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Onnea teillekki muutosta! :) täytyy kokeilla ja toivotaan että onnistuu! :)

   Poista
 2. Toivottavasti täydellinen uusi oma koti löytyy pian! Minäkin tahtoisin jo päästä muuttamaan omaan kotiin. Mutta vielä siitä saa vaan haaveilla :/

  VastaaPoista
 3. Jos saat ne ehjänä irti voit kokeilla jos tarttuu viel uudestaan :) mä ite laitan erikeepperillä seinään ainaki tekstit ku ne tippuu aina :D ei jää mitää jälkii seinää ku se irtii ihan pyhhkäsemällä se liima, toiset käyttää tohon sitä puikko liimaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyykin kokeilla tuota liimaa jos ei meinaa tarttua uudelleen! kiitos vinkistä! :)

   Poista
 4. Jos vauva-arki käy tylsäks, niin tartu haasteeseen :P
  http://kuukatriina.blogspot.fi/2014/05/lempihaaste.html

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.