maanantai 26. toukokuuta 2014

(Melkein) Kesäinen puistoreissu!

 Bongasin iltalehden otsikon facebookista että kylmät ilmat olisivat tulossa takaisin, mahtaakohan pitää paikkaansa? Laiskana en jaksanut avata linkkiä, joten täytyy toivoa sormet ristissä että olisi vanha uutisotsikko..Tänänä oli kyllä aamupäivä aika viileä ja tuuli on todella kylmä...Niintainäin, hyödynnettiin tänään kaunis (melkein)kesäpäivä puistoilun merkeissä! Tai oikeastaan pelkästään keinumisen merkeissä, Elvira pääsi ensimmäistä kertaa keinumaan. Ja taisi isi ja äitikin hieman innostua hetkeksi...Meidän kodin viereisessä puistossa on keinut sijoitettu puistoaidan ulkopuolelle ja tämä sopii meille paremmin kuin hyvin. Nimittäin puistoonhan ei saa koiria ottaa mutta nyt myös meidän karvainen perheenjäsen sai nauttia auringosta ja ulkoilusta koko poppoon kesken! Elvira nautti keinumisesta ihan älyttömästi ja naureskeli ja kikatteli koko ajan. Itku tuli kun äiti otti keinusta pois, neiti olisi varmasti viihtynyt siinä loppu päivän. Aika hyvin Elvira sai tasapainon pidettyä vaikka keinu heilui edes takaisin, Välillä kyllä tasapaino petti ja likka kaatui taaksepäin, ensikerralla jos muistan niin raahaamme kyllä pienen tyynyn mukana jotta keinuminen on turvallisempaa!Me kierettiin puistoilun jälkeen vielä pieni kävelylenkki jotta Elvira nukkuisi päikkärit samaan syssyyn. Välillä sitä kaipaa lähemmäs kaupungin vilskettä, mutta toisaalta täällä meillä päin on ihan upeat kävelymaisemat! Luontoa ja metsää löytyy, mutta silti on niin sanotusti "ihmisten ilmoilla". Toivotaan että kauniit ilmat jatkuisivat vielä ja saisimme nauttia auringosta ja lämmöstä! 

Ihanaa (melkein) lämmintä kesäpäivää kaikille <3 !

2 kommenttia

  1. Mä oon tähän asti ollut ihan varma että maxi-mekko ei sovi mulle, en oo halunnu ees kokeilla semmoista. Mutta toi sun mekko näyttää niiiin upeelta sun päällä että mun on ihan pakko ens viikonloppuna kokeilla tommosta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 mä olen mun muotoihin sopivaa (ettennäyttäisi muumimammalta...:D) mekkoa etsinyt melkein kaksi vuotta! :D ja kannattaa kokeill, on ihana päällä! ja aivan varmasti sopii sulle !! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.