torstai 8. toukokuuta 2014

Sadepäivän #ootd

Miksi juuri tänään pitää sataa vettä? Kohtalon ivaa tai jotain, sillä tämä oli päivä jolloin ryömisin taas pitkästä aikaa ulos kolostani ja ihmisten ilmoille. Toisin sanoen käväisin asuntoasioilla, kirppiksellä ja kahvilla. Valehtelin, salaatilla. Ja takeaway kahvilla...Kuitenkin, poistuin siis kotoota.

Sadepäivän tukka muoti on aina valittu jo valmiiksi: kiinni, ponnarille, nutturalle tai vaikka solmulle. Mutta kiinni. Mun tukka on siitä kiva että jos on vähänkin kosteaan, niin se menee takkulaineille ja sojottaa lähestulkoon jokaiseen ilmansuuntaan. Ajattelin myös että takin alta kukaan ei minun asuani nää, joten sonnustautusin rentoon collegepaitaan ja mustiin farkkuihin. Tuo paita taisikin olla ensimmäistä kertaa päälläni, ostin sen joskus raskausaikana ja seon unohtunut kaapin perälle.

Käytiin mun käverin (kummipoikani äidin) kanssa pienellä kirpputori käynnillä ja syömässä UPEAT salaatit smo&fro nimisessä salaatti- ja smoothiebaarissa. Oli kyllä ihan taivaallisen herkkullista! Smo&fro sijaitsee Turun keskustassa Hansassa, suosittelen käymään jos siellä päin liikkuu. Namnam ja nam! Kirppikseltä mukaan tarttui yhdet "kävelykengät". Olen pitkään jo etsinyt tämän tyylisiä kenkiä: Mukavat jalassa mutta kuitenkin hieman korkoa ja näyttävyyttä. Kengät maksoivat 7euroa ja ovat lähes käyttämättömät joten hinalla ei kyllä näitä kenkiä ole pilattu. Hyvä löytö!Yksi plussa sadepäivässä oli: Pääsin ulkoiluttamaan mun uutta sadetakkia. Ostin sen muutama kuukausi sitten ja en oikein tiedä vihaanko vai rakastanko sitä. Yksi plussa takissa on: ainakin minut näkee lenkillä, heh!Hyvää sadepäivää (tai poutapäivää jossakin päin suomea!?) kaikille!

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.