sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesän viimeiset.


Toukokuun loppu ja kesäkuun alku on ollut pelkkää juhlaa. Valmistujaisia, lakkiaisia ja ristiäiset. Vaikka kesä on vasta aluillaan, eilen taisi olla meidän kesän viimeiset juhlat, nimittäin Elviran serkkupojan ristiäiset. Olen vasta äitiyslomalla oppinut nauttimaan juhlista koko sydämellä: kun arkisin on kotona enemmän tai vähemmän räjähtäneenä, on kiva pistää ykköset päälle ja lähteä ihmisten ilmoille. Kahvipöytää ja sen herkkuja unohtamatta. Mitä luksusta onkaan päästä toisten pöytien ääreen herkuttelemaan! Joku toinen on tehnyt kaiken työn ja sinä vain syöt, aaahh!
Elvira viihtyi tapansa mukaan juhlissa hyvin. Taitaa olla meidän neiti aika seurapiirineitonen, hymyä ja juttua riittää sitten kun on hieman tutustuttu uuteen ympäristöön. Ensimmäistä kertaa tosin Elvira viihtyi enemmän lattialla kuin sylissä. mihin äitiä enää kohta tarvitaan!? Konttausharjoitukset olivat kovasti käytössä myös juhlatilan lattialla. Elvira on tainnut viettää liikaa aikaa meidän vahtikoiran kanssa, ristiäisissä hän keksi leikin jossa heitteli lusikkaa itselleen ja konttasi sen perään. NOUDA huuto vain puuttui...Tykkäättekö käydä "sukujuhlissa" vai onko ne jollekkin pakkopullaa?1 kommentti

  1. Sukujuhlat on aivan ihania! Saa laittautua ja vaihtaa kuulumisia. Ja esimerkiks häät tietää sitä että pikkuflikka menee mummulaan yöksi joten loppuillasta saa myös vähän juhlia ;) Mistä Elviran ihanat kenkäset ovat?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.