lauantai 21. kesäkuuta 2014

Laivalla!
Me vietettiiin vähän erilaista juhannusta tänä vuonna. Veden äärellä, tarkemmin sanottuna seilatessa Itämerellä! Mä en muista koska olisin viimeksi ollut päiväristeilyllä, enkä sitä koska olisin viimeksi ollut laivalla kokonaan selvinpäin. Hah. Meidän matka seurana oli mun kummipoika perheineen. Koko reissun kohokohta oli tietenkin Buffet ateria, mutta tuli sitä tehtyä kyllä paljon muutakin kuin syötyä. Esimerkiksi pelattiin bingoa... Olin todella positiivisesti yllättynyt siitä, että laivalla oli suhtkoht kaikki selvinpäin tai siis ei siinä suomalaisessa juhannuskunnossa eli kaatokännissä. Hieman nimittäin jännitin että miten Elviran uskaltaisi laskea mihinkään jos laiva olisi täynnä öriseviä ja kaatuilevia juhlijoita. Taisin bongata yhden juhlakunnossa olevan seurueen, mutta oikeastaan laiva oli lastattu lapsiperheillä ja eläkeläisillä. Ensimmäinen laiva reissu kun toivon että laivalla ei olisi mitään menoa ja meininkiä...Niin ne ajat ja ihmiset muuttuu! 

Elviran reissun kohokohta taisi olla pallomeri. Ensimmäistä kertaa Elvira pääsi pallomereen ja voi että kuinka se oli kiva ja jännittävä paikka! Vähän konttaaminenoli haastavaa mutta muuten kyllä viihdyttiin. Ja oli plussaa että alle kolme vuotiaille oli pieni oma pallomeri etteivät he jääneet isompien lasten jalkoihin!
Tuliaiset jäivät aika vähälle, Elvira sai itselleen Lundmyrin pipon (ihana leo kuosi<3!!!) ja pienen muumipehmolelun. Äiti sai Escadan hajuveden ja muutaman ville viikinki drinksu mukin mitkä sai ottaa kotiin limpparin jälkeen...:D

Reissaaminen on rankkaa ja olemmekin aivan poikki joten taidan tästä uppotua hetkeksi Netflixin maailmaan ja sitten yöunille. Elvira sammui kuin saunalyhty, vaikka nukkui kyllä hyvät paikkarit reissunpäällä. Taisi olla niin jännittävä ja touhun täyteinen päivä hänellekkin! Ainiin, Viking Linen Grace oli aika pettymys, eihän siinä mitään vikaa ollut mutta sitä on niin paljon hehkutettu että petyin kyllä...Hieno paatti mutta odotin jotakin vielä hienompaa! Oli kyllä onnistunut reissu ja nyt toivottelenkin (melkein myöhässä jo)

hyvää juhannusta kaikille<3!


3 kommenttia

 1. Voi, Elviira on niin ihana ja suloinen tyttö!

  Missä muuten hän nukkui laivalla päikkärit? Me ollaan kans harkittu risteilyä, mut mietin et mihin vauvan sais päiksyille, on Elviiran kans aika saman ikäinen.

  VastaaPoista
 2. Apua häviskö mun kommentti! No koitan uusiks!

  Missä Elviira nukkui laivalla päikkärit? Me ollaan kans harkittu päiväristeilyä, mut en tiedä mihin laittais vauvan nukkuun... Saman ikäinen kuin Elviira.

  Söpö ja ihana tyttö teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) ei hävinnyt, mulla on tälläinen kommentien tarkistus juttu käytössä :p meillä oli vaunut mukana ja nukkui niissä ! :) niillä pääsi niin kätevästi myös liikkumaan paikasta toiseen laivalla ! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.