tiistai 10. kesäkuuta 2014

Vauvan kanssa ulkomailla: Tuliaiset!

Nyt on vuorossa minipostaussarjan viimeinen (ja tärkein;) ) osa eli tuliaiset!
Kaiken kaikkiaan Gdansk oli aika edullinen shoppailu paikka. Ostoskeskuksessa oli hieman kalliimmat hinnat kuin pienissä katu puodeissa, mutta kuitenkin edullisempaa kuin suomessa. Gdanskista löytää myös samoja liikkeitä kuin Suomesta, mun silmiini osui Kappahal, Ikea, H&M. Me emme käyneet näissä ollenkaan, vaan pitäydyimme paikallisissa ja meille tuntemattomimmissa liikkeissä. 
Ostoskeskuksen vauvanvaateliikkeestä Elvira sai itselleen shortsiasun sekä tässä postauksessa vilahtaneen röyhelömekon.Kauppahallin pienestä lastenvaateputiikiksta bongasin Elviralle kahdet aivan ihanat legginsit! Alimmaiset ovat vielä isot, ovat sopivat varmaan vasta puolen vuoden päästä mutten voinut jättää niitä kauppaan. Niin ihanat!
Itselleni ostin käsilaukun ja kaulahuivin. Molempia minulla on kaapit pullollaan, mutta käsilaukkuja, huiveja ja kenkiä ei voi olla koskaan liikaa. Vai mitä? ;) Tino väittää kyllä toista...Ostin itselleni myös harmaan maksihameen jossa on muutamia kultaisia niittejä. Siitä en saanut nyt kunnon kuvaa koska hame on pesussa. Alla olevasta kuvasta saa kuitenkin pientä maistiaista millainen hame on, ja ei, en todellakaan tiedä mitä olen kuvassa tekemässä:D 

Pirtsakkaa tiistaita kaikille! <35 kommenttia

 1. IHANAT tosiaan nuo legginsit! Ja maxi-hame näyttää mahtavalta, kivat yksityiskohdat!

  VastaaPoista
 2. Haha, hyvä tuo viimene kuva! :'D

  VastaaPoista
 3. Ihania <3 Ihastelinkin jo tuossa aiemmassa postauksessa tuota Elviran mekkoa. Niiin upee :) !

  VastaaPoista
 4. Hahahah huippu kuva tuo vika :D Kivoja ostoksia!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.