maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kiikkaa kiikkaa ja sillisalaattikuulumisia.Otsikko kertoo kaiken, paljon asiaa muttei sitten kumminkaan niin paljon että jokaisesta saisi oman postauksensa...

Vaikka meidän terassi projekti taitaa jäädä ensikesälle, kaikki tärkeimmät on jo hankittu: grilli sekä keinu Elviralle. Kävimme eilen Bauhausissa asioilla ja mukaan tarttui tämä kirkuvan punainen keinu. Elvira rakastaa keinumista ylikaiken, ja keinu toimii hyvänä viihdykkeenä sillä aikaa kun me vanhemmat grillataan tai juodaan terassikahvit. Eilen illalla keinu viihdytti ja rauhoitti kun pieni hammaskiukku iski. Ison plussan  Bauhausin vauvakeinu saa turvavyöstä! 

Meidän takapiha on tällä hetkellä aika karussa kunnossa. Taustalla näkyvä keinu ja matto ovat edellisen asukkaan jäljiltä emmekä ole vielä saaneet niitä kiikutteua kaatopaikalle. Niin paljon tekemistä, niin vähän aikaa. Nyt haaveilemme isosta terassista, laatat saisivat häipyä kauas pois. Niinkuin edellä mainitsinkin, taitaa projekti kuitenkin jäädä ensikeväälle tai kesälle. Jos nyt saisi nämä sisätilat kuntoon ennen talvea, tai oikeastaan ennen Elviran yksivuotis synttäreitä. Joihin on muuten reilu kaksi kuukautta, jokohan saisin alkaa suunnittelemaan niitä? ;)

Meillä on muuten muutama viikko sitten aloitettu maitotuotteet. Lähinnä raejuustoa sekä viiliä Elvira on nyt saanut. Molemmat niistä on todella naminami vaikka viiliä ensin hieman vierastettiin koska se oli niin kylmää. Maustamatonta jugurttia yritin antaa, mutta se oli niin löysää ettei touhusta tullut mitään. Kaikki oli rinnuksilla! Isäni käski kokeilla ensi kerralla turkkilasita jugurttia joka on kuulemma paljon tujumpaa, sitä siis ensi kauppareissulla mukaan! Elviran vatsa ei ole reagoinut mitenkään maitotuotteisiin, hyvä niin! Maistelu aloitettiinkin aika varoen, muutamilla lusikallisilla mutta nyt annamme jo niin paljon kuin napa vetää!

Elviran huoneen remontti etenee aika madellen, toinen seinä on nypitty tapetista ja toista seinää aloittelin tänään. Remontti vaatii hermoja ja pitkäjänteisyyttä kun hommat joutuu keskeyttymään aika usein. Tämä taitaakin olla mulle henkilökohtainen kasvunpaikka, olen hieman "mulle kaikki nyt heti" tyyppiä ja homman keskeyttäminen tuntuu kyllä luissa ja ytimissä. Jos hommaan ryhdytään niin se tehdään kerralla, näin haluaisin toimia. Remontti tehdään kuitenkin Elviran tahtisesti, eli silloin kun hän nukkuu! Edelleenkään ei ole mikään hoppu, viimeksi puhuin täällä yhden seinän tapetoinnista mutta nyt olemme isimiehen kanssa maalin ja sisustustarrojen kannalla. Vaikka eilen bongasin kyllä Bauhausista ihanan muumi boordin...Liikaa vaihtoehtoja ja ei todellakaan mitään tietoa mihin sitten loppujen lopuksi päädymme!

Näihin sekaviin sillisalaatti tunnelmiin, 

hyvää yötä
kauniita unia
oman kullan kuvia!2 kommenttia

  1. Onko teillä jo toinen lapsi suunnitteilla/yritättekö? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jossakin kohtaa kyllä olisi tarkoitus Elviralle pikkusisarus saada, jos meille toinen lapsi suodaan! : )tällä hetkellä kuitenkin yritys on jäissä koska asuntoasioiden takia mun täytyy ainakin hetkeksi palata työelämään! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.