keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kurkistus kaaokseen!

"Tarinoita ja jurinoita meidän elämästä.
Rehellistä tekstiä vauva arjen vihastuksesta ja ihastuksesta.
"Mammablogi" heittomerkeissä.

Arkea, asiaa ja hömppää. 
Arjen mausteena toimii amatöörimäinen rivitaloasunnon 
sisustus&remontointi projekti pienellä budjetilla 
ja sitäkin pienemmillä hermoilla!"

Blogin esittelyteksti sai uuden säväyksen, eli toisinsanoen me ollaan nyt muutettu! Muutto oli oikea surkeiden sattumusten sarja, ja olen todella onnellinen että se on nyt vihdoin ohi. Toki laatikoita on vielä purkamatta ja tavarat hakevat paikkojaan, mutta nyt kaikki toimii ja asiat on reilassa joten stressitaso saa lähteä mukavasti lasku suuntaan. 


Muutimme siis rivarikolmioon, jossa on kaksi kerrosta. Talo on rakennettu vuonna -87, ja esimerkiksi lattiat sekä keittiö ovat alkuperäisessä kunnossa. Voitte siis kuvitella että tekemistä riittää pitkäksi aikaa ennenkuin asunto on "valmis". Suurin osa asunnosta pääsee pienen pintaremontin kohteeksi, ainut mihin emme taida ollenkaan koskea on kylpyhuone ja portaat, ne kelpaat sellaisenaan. Budjetti on tällä hetkellä aika minimaalinen, joten esimerkiksi lattioiden laitto jää johonkin hamaan tulevaisuuteen kun palaan takaisin sorvin ääreen. Tarkoituksena on kyllä tehdä remonttia muutenkin pikkuhiljaa arjen ohella, emme ota sen suurempaa murhetta ja stressiä asiasta.  Takapiha on kivan kokoinen, mutta kaipaa myös hieman viherpeukaloa ja terassilautaa.

Keittiössä rakastan tupla lavuaareja ja isoa tiskikaappia, mutta kuten huomaa ulkonäöltään se on hieman "mammahtava" (:'D mikä sana). Luotan maalipurkin sekä dc fixin voimaan ettei sen suurempaa remonttia tarvitse lähteä tekemään. Katsotaan miten käy!Blogi tulee siis tulevaisuudessa sivuamaan myös meidän remontin edistystä. Tähän asti on menty vahvasti "mammablogi" nimikkeellä, mutta haluan jakaa meidän remontti ja sisustus projektit myös teidän kansanne. Olen saanut teiltä niin mahtavia vinkkejä vauva-arkeen, että aion käyttää teidän tietoutta ja taitoa hyväksi myös remontin osalta ;) 

Hikistä viikkoa kaikille! 

2 kommenttia

  1. JEEE! Kivalta projektilta vaikuttaa! Postauksia odotellen... :) Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja niitä tulee toivottavasti paljon ja pian niin saadaan remontti käyntiin :p

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.