torstai 3. heinäkuuta 2014

Pieni karhunpoikanen.

Meillä treenataan ylösnousemista kovaa vauhtia! Karhukävely on pop, mutta ihan vielä ylös asti ei päästä nousemaan. Elvira pääsee kyllä seisomaan jos saa tukea sopivalta korkeudelta, mutta selkää ei vielä ihan suoristeta joten ei sitä ihan seisomiseksi voi sanoa. Mutta tuskin kauan menee että neiti seisoo, varsinkin kun uudessa asunnossa on rappust sopivalla korkeudella ja niitä vasten voi harjoitella. Mua pelottaa jo kovin se hetki kun neiti lähtee tukia vasten seisomaan. Pelkään kaatumista ja pään kolinaa jota on aivan satavarmasti luvassa. Pienet haaverit ja loukkaantumiset ovat normaalia ja kuuluvat vauvan elämään, mutta kyllä se silti niin pahaa tekee. Nytkin jos Elvira kellahtaa istuma-asennosta kumoon, mun tekee todella pahaa se kolahdus ja siitä seuraava sydäntä raastava huuto. Nopeasti harmitus mene kyllä ohi, että taitaa tämäkin loppujen lopuksi haitata enemmän äitä kuin tytärtä. Mutta ei kyllä sitä varmaan ikinä totu oman lapsen itkuun ja kipuun. 

Eilen Elvira nousi taas mun syliä vasten seisomaan! Yritin valokuvata tapahtumaa mutta eihän se tietenkään onnistunut kun toinen oli niin lähellä. Yritys hyväkymppi, mutta lopputulos oli jotakuinkin tälläistä:

Ihan hassua ajatella että meidän Elvira kävelee kohta! Vastahan tuo pieni nyytti vain nukkui ja tuhisi<3 Tällä viikolla pieni nyyttimme täyttää 9kk! Saman ajan Elvira on elänyt mahan ulkopuolella kuin sen sisällä. Miten se raskaus tuntuikaan niin paljon pidemmältä ajalta? 

Minkä ikäisenä teillä on otettu ensimmäiset askeleet ilman tukea? 

Seuraava hankinta Elviralle olisikin sitten taaperokärry.
 Millaisia teiltä löytyy ja mitä mallia suosittelet?

16 kommenttia

 1. Meillä oli esikoisella sellainen Fisher Pricen "rollaattori". :D Ei mikään kärry siis verrattuna esim. Brioon. Se oli hirveen hyvä! Ei tainnut koskaan kaatua. Sukulaisten luona sitten tyttö työnteli sellaisella muovisella Plaston taaperokärryllä ja oli kokoajan sen kanssa nurin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyykin tutustua millainen rollaattori on kyseessä! :) kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. Meillä on tehty tota karhuklävelyä jo ennen kuin ryömittiin! :D Lumi nousee myös mua vasten seisomaan tai muita pehmeitä tasoja vasten mistä saa hyvän otteen, pöydät ja muut tasot on onneksi vielä liian korkeita..

  Mä ajattelin hommtata Brion mustan kärryn koska no hehe, se sopii sisustukseen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneksi meilläki on tasot vielä liian korkealla :p no mullakin olisi tuunaus mielessäö ihan sen takia että sopii sitten sisustukseen ja on tyttömäine... :D:D:D

   Poista
 3. Meillä kans mennään tuohon karhukävely asentoon koko ajan ja noustaan sopivan kokosia tukia vasten seisomaan. Äskön Lilian nousi seinää vasten seisomaan ja mä säikähin ihan kauheesti, kun toinen yhtäkkiä olikin ihan kokonaan pysty asennossa ja piti vaan seinästä kiinni. :D

  VastaaPoista
 4. Meillä molemmat alkoivat kävellä 9kk ikäisinä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana Elvira :) ! Teijän neitillä ihan samanlailla etutukka meinaa tulla silmille kuin meilläkin :D ...mutta kun ei sitä raaski leikatakaan :)
  Meillä on noustu tukea vasten nyt jo jonkun aikaa, mutta on se sen verran uhkarohkeeta touhua ja heijaavaa menoa, että epäilen tuosta tuskin ihan hetkeen lähtevän kävelemään :)) Vanhin tyttö mulla nous tukea vasten aikanaan seisomaan jo 6kk iässä, ja oli kaikenaikaa tosi maltillinen liikkuja - kuitenkin irrotti tuesta vasta 1v2kk iässä. Suunnilleen samanikäisenä myös keskimmäinen lähti kävelemään. Jännä nähdä kuinka nuorimman kanssa menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! :) jep, nup muutamat haivenet tulee silmille mutta en raaski minäkään leikata! :D meillä myös aika heiluristi vielä seistään joten tuskin ihan lähiviikkoina kävellään ! :)

   Poista
 6. Pitkään oon blogia seurannut mutta nyt vasta kommentoin:)!Mulla hyvin saman ikäinen neiti kun tuo teidän ihana Elviira:)Loppuluusta täyttää 9kk eli juuri äskettäin 8kk tuli ikää:)
  Aikas samanmoista on meilläkin tuo liikehdintä,seisomaan ei mut mionneksi vielä päästä.Meille taapero kotiutui viime sunnuntaina secondhand löytönä:)!Kyseistä mallia oon kuolannut kauan ja vahdannut josko sattuis kohdalle.Kyseessä siis Brion pinkki(!) Hello Kitty taaperokärry:)Joidenkin mielestä ihan hirvee mut minusta suloinen:)!Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa että seurailet ja kommentoit! :) oih, hellokitty olisikin aivan ihana!!!! :D:D:D täytyy ruveta metsästämään, kiitos vinkistä :p

   Poista
 7. Meillä opittiin seisominen ja konttaus samaan aikaa just ennen 7 kk päivää:) nyt sit irtoo jo ote tuesta vaikkei ois viel taitoja seistä tuetta:D mut onneks laskeutumisen oppimiseen meni vaan muutama päivä! Siin vaihees meinaan kolissu tähän asti eniten! Ja mun mielest se brion kärry on paras! Siihen vielä aluks vähän kirjoja yms kuormaan painoksi ni ei kippaa niin paljoo:) tsemppiä muuttopäivään! Meillä 2vkoa sit muutto/remppa ja huh mitä touhuu pikku kirppu jaloissa!
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hui kamala, mä niin pelkään tuota että alkaa pää kolisemaan :p :) brion kärrystä olenkin kuullut paljon kehuja! :) kiitos tsempeistä, uskon että ollut aika touhua pieni termiitti jaloissa :p :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.