keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Second Hand!

Kävimme tänään kaverini kanssa kirppiksellä pyörähtämässä. Niinkuin blogista ehkä on huomannutkin, mä olen aika second hand fani ja tykkään ihan älyttömästi kirppistellä! Kävimme Turun Manhattanin kirppiksellä joka on aika suuri, ja Elvira kyllästyikin jo loppuvaiheessa ostoskärryissä istuskeluun. Varsinkin kun sitä ennen olimme jo käyneet kiertämässä viereisen lastenvaatekirppiksen...Viimeiset hyllyvälit mentiinkin melkein jo juosten ja ostamani vaatteet jäivät sovittamatta. Vaikka ostinkin sikojasäkeissä, niin kaikki vaatteet istuivat onneksi hyvin päälleni! Tällä kertaa mukaan tarttuikin todella kivoja löytöjä, yritinkin jättää ne kaikki "aika kivat" vaateet hyllylle ja ottaa vaan ne "pakko saada" jutut. Tämä ensimmäinen leopardikuvioinen sortsihaalari oli ehdottasti ylitsemuiden!Elviralle löysin lastenvaatekirppikseltä myös muutamia ihania vaatteita, vaikka todellisuudessa meillä ei olisi ollut niille tarvetta. Mutta kun halvalla sai...hah...Ja sitä paitsi, meillä asustaa pieni tyttö ja eihän naisella voi koskaan olla liikaa vaatteita? ;)

Nämä viimeiset vaatteet olivat einiinperinteisiä mitä Elviran kaapista löytyy, mutta päätin repäistä ja ostaa jotakin einiintavallista. 
Hurja äiti vai mitä ?

Elvira oli aivan poikki kirppistelyn jälkeen ja nukahti vasta muutama metri ennen kotiovea. Voitte siis vain kuvitella miten väsynyt pieni kiukkupussi täällä on ollut kun yhdet päiväunet jäi välistä. Vaikka väsymys olikin suuri, niin silti nukkutamiseen meni puoli tuntia. Kovasti sitä energiaa jostakin kumpuaa silloin kun sänkyyn päästään! Toivon hartaasti ettei Elvira luule nukkuvansa päiväunia ja herää tunnin päästä pirteänä kuin peipponen! 

Takaisin aiheeseen, kirppistely,

Hot vai Not?


6 kommenttia

 1. Tosi kivoja vaatteita! :) Kuinka paljon teillä vuorokaudessa nukutaan? Väsykiukku on kyllä kamalinta ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! :) yöllä vaihtelevasti 9-12 tuntia, päivisin yleensä kolmet päiväunet jotka ovat pituudeltaan 30min.1h :)!

   Poista
 2. Ihania noi vaatteet mitä itelles löysit! Mä oon aivan rakastunut kirppareihin!! Mä en tiedä mitään parempaa :D

  VastaaPoista
 3. Ja mulle sun vanhat vaatteet taas kiitos :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.