torstai 31. heinäkuuta 2014

Seuraa meitä!

Edelliseen postaukseen tuli toive että meitä pystyisi seuraamaan myös Bloglovinissa, ja ajattelin hieman muistuttaa teitä nyt eri seuraamis mahdollisuuksista.


Tämä kuvake löytyy blogin oikeasta reunasta, ja sitä klikkaamalla pääset blogin Facebook sivulle (klik)! Sinne päivittyy postaukset heti niiden julkaisemisen jälkeen, sekä paljon muuta ekstraa. Esimerkiksi kuvia ja pikkupäivityksiä jotka eivät tänne blogin puolelle pääse.


Bloglovin kuvake löytyy myös blogin oikeasta reunasta! Sitä klikkaamalla pääset blogin Bloglovin  sivulle (klik). Bloglovin on ollut mulle oikea murheenkryyni, en nimittäin saa sitä oikein toimimaan. Ensinnäkin, se toimii blogin vanhalla MILF! nimellä joten älkää antako sen hämätä. Postaukset päivittyvät sinne kuitenkin. En saa nimeä päivitettyä, nimittäin haulla en löydä blogiani millään. Enkä saa sitä lisättyä blogloviniin koska sen mukaan blogini osoitetta ei lyödy netin kätköistä! Vaikka hieman mutkia on matkassa, niin jokatapauksessa sinne kuitenkin päivittyy uusimmat postaukset, vaikka blogi onkin vanhalla nimellään siellä!

Näiden lisäksi meidät löytää myös Blogilistalta (klik) sekä Instagramista nimellä lllauraa20

P.s jos joku osaa neuvoa bloglovinin kanssa niin kertokaa ihmeessä! Olen pohtinut ja googletellut jo monta kuukautta etnkä ymmärrä mikä mättää, huoh!


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.