torstai 17. heinäkuuta 2014

Uimarantojen prinsessa!
Käytiin tänään Turun keskustassa tarkoituksena hakea mansikoita ja herneitä. Aikaa meni kuitenkin monta tuntia ja kotiin saavuttiin muutamien uusien alelöytöjen kera. Ups. Mutta hei, katsokaa nyt noita uikkareita? Niitä ei voinut millään vastustaa! Uikkarit ovat entisestä vapaa valinnasta, nykyisestä Tokmannista siis. Kuolasin noita jo alkukesästä mutten ostanut, koska Elviralla oli jo uikkarit. Nyt ne olivat alennuksessa joten en voinut enää ohittaa näitä ihanuuksia. Uikkarit ovat kokoa 90, mutta kuten kuvista huomaa ne ovat aika passelit. Pientä kokoa siis ovat, jos joku siellä ruudun toisella puolella eksyy samanlaiset ostamaan!

Hikisen kaupunkipäivän jälkeen koeajettiin uudet uikkarit iltakylvyn merkeissä! Joka tottakai näillä ilmoilla kylpy tapahtui ulkona. Elvira nauttii kylpemisestä todella paljon tällä hetkellä. Hitaasti hän vedelle kyllä lämpeni, vasta noin puolenvuoden iässä kylpyhetkistä tuli kivoja, sitä ennen se oli aikamoista ihmettelelyä ja itkua. Nyt kelpaa kaikki pienetkin vesitilkat joita pystyy läiskyttämään. Koiran vesikulhosta lähtien...Meillä ei ollut oikein mitään kylpyleluja mutta onneksi löysimme hiekkalelut Tiger kaupasta. Aika pilipalilta tuntuvat, tuskin kestäisivät kovin riehakasta hiekkalaatikkoleikkiä, mutta kylpyleluina toimivat oikein loistavasti! Hintakaan ei ole kovin päätä huimaava, taisi olla 2-3 euroa. Elviran lemppari on kastelukannu, pisaroita on kiva yrittää ottaa ilmasta kiinni!
Kylpyyn olisi pitänyt päästä vielä takaisin vaikka vilu alkoi jo tulla. Tietenkin siinä sitten itkettiin ja suututtiin kun äiti veikin sisälle ja riisui uikkarit. Muutenkin nyt kaksi iltaa on ollut aikamoista kiukuttelua ja sylittelyä. Eilen yritin laittaa väsymyksen piikkiin mutta koska tänään sama toistui, tulin siihen tulokseen että taitaa Elvira tehdä lisää hampaita. Alhaalta nimittäin tulipari päivää sitten kahdeksas hammas läpi! Joko se kiukuttaa tai sitten aloitetaan uusien kasvatus, poskihampaiden tai kulmahampaiden.

Sen näkee sitten, kauniisti kulta on kuitenkin jo unilla, ja tämän äidin on aika siirtyä ilmapalan sekä Netflixin ihmeelliseen maailmaan!

8 kommenttia

 1. Minäkin ihastelin nuita! Mutta en sitten raaskinu ostaa, kun kahdet jo löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Wau, mikä uikkari! :) Me tarvittas vauvauintiin uus ni toi ois kyl just ihana <3 Meijän pikkuneiti on aivan tohkeissaan uimisesta ja vedestä ylipäätään - ostettiin muutama päivä sitten sellanen kumiallas pihalle ja hiekkalelut niin apua sitä mekastusta, kiljuntaa ja naurua kun pääsi sinne touhuamaan :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! : )pienet vesipedot on ihania!! :) ihana seurata miten paljon iloa jokin pieni asia, kuten vesi, voi tuoda! :)

   Poista
 3. Ihana uikkari ! :) Mä löysin eilen Eeville sulosen uikkarin, mut kerranki olin fiksu ja jätin sen kauppaa, ehkä näin pieni ei viel tartte sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! :) on yllättävänvaikea jättää jotakin ihanaa kauppaan vaikka ei oikeesti tarttei sitä :p

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.