tiistai 12. elokuuta 2014

Kun on liian hiljaista...

Tiedättekö sen tunteen kun tajuaa että on liian hiljaista? 
Luulen että ainakin vanhemmat sekä lemmikin omistajat tietävät.
Liian hiljaista, että kaikki olisi niinkuin pitääkin...


Meillä kävi tänään niin. Oli hiirenhiljaista...
 Joka vauvataloudessa on harvinaisuus, lähestulkoon mahdottomuus!
Ja niinhän siinä kävi että pikku termiitti löytyi isin vanukkaan kimpusta! Elvira oli salamyhkäisesti saanut varastettua vanukkaan sohvapöydältä niin ettei kukaan huomannut. Siinä hän tyytyväisenä läiskytteli vanukaslätäkköä lattialla! 
Ei voinut muuta kuin nauraa, toinen oli aivan onnensa kukkuloilla!

Pesun kautta ja elämä jatkuu! Elvira, Pentti-pupu sekä lattia saivat kunnon kuuraksen. Illalla uudestaan nimittäin neidin hiuksissa haisee edelleen eltaantunut maito. Nam. Suihku ei ole Elviran lempipaikka ja jälkeenpäin hieman harmitti. Ja se vasta harmittikin että isi oli suihkun aikana kerinnyt siivoamaan kaikki herkut lattialta! Odotas Elvira vielä muutama vuosi niin saatat saada jotakin herkkuvanukasta;)

Ei me turhaan välillä sanota että meillä asuu pieni Vaahteramäen Elvira!

Onko teillä tehty kolttosia? :)


2 kommenttia

  1. Kiitos mukavasta blogista!

    Sinulla on hauska tyyli kirjoittaa ja luenkin blogiasi tooosi mielelläni. Minulla on melkein saman ikäinen tyttö, jossa on paljon samaa kuin teidän Elviirassa. Itse olen kyllä melkein 10 vuotta sinua vanhempi :)

    VastaaPoista
  2. ihana Elvira :) Hei onko mulla mennyt jotain ohi vai onko sun blogiosoite muuttunut. Oon ihmetellyt kun sulta ei oo tullut kirjoituksia ja nyt näin tuolla mammapalstalla uuden näköisen blogin ja täällähän näitä onkin :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.