maanantai 25. elokuuta 2014

Nuhanenä & Unelias

Täältä löytyy tällä hetkellä kaksi lumikin kääpiötä: 
Nuhanenä & Unelias
Kumpi mahtaa olla äiti ja kumpi Elvira?

Valitettavasti Elvira on nuhanenä. Raukkaparan nokka vuotaa kuin niagaran putous. En oikein tiedä syytänkö syysflunssa vai hampaita, mutta toisaalta onko sillä väliä. Sääliksi käy toista kun maidonjuominenkin on yhtä hengenhaukkomista. Eipä kyllä neidin menossa räkäisyys näy, vanhaan tuttuun tapaan mennään kuin tuulispää ja tavarat saa kyytiä. Yöllä nukuttiin kuitenkin aika huonosti, joten minä olen hieman Unelias.

Voisin veikata (ja toivoa) että kyseessä olisi hampaiden tulo. Ikenet ovat todella turvoksissa ja eilen illalla en meinannut saada hampaita pestyä kun neiti kiemurteli ja pisti vastaan. Kokeilin myös sormella ikeniä ja jossakin kohtaa tuntuu kuin hammas olisi tulossa läpi. Ja aika herkillä taitaa ikenet olla koska itku meinasi tulla kun niihin koskin. Onnekki jääkylmä aamupala viili maistui ja helpotti oloa! 

Jos huonosti käy niin täällä on molemmat: sekä flunssa että hampaat. Tai jompikumpi. Toisaalta ei sen väliä, yhtä pahalta se tuntuu katsoa toisen kärsimystä vierestä. Onneksi Panadol hieman auttaa tarvittaessa ja on Elviran lempiherkkua! Oli syy mikä tahansa niin toivotaan että menisi nopeasti ohi! Toisaalta suurimmaksi osaksi Elvira on reipas oma itsensä vaikka pieni känkkäränkkä pääseekiin aina välillä valloilleen kurjan olon takia (lue: eilen koko aamupäivän känkkis oli kotona). Mutta ihmekkös tuo kun varmasti on toisella kurja olla!

"Kyllä kylässä voit käydä Känkkäränkkä
kun on Känkkäränkkä-päivä
onhan se kiva, että lapsilla on oma vänkkäräsäärinen noita
Mutta älä tule liian usein Känkkäränkkä
tule vain kerran viikossa
kun sä pistät kaiken ihan länkkä-lönkkä
niin äiti syyttää ipanoita"

Taidetaan tänään viettää sylihalipäivä pusutellen ja neniä niistellen,
 ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!
4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. niinpä, toivotaan! Nyt jo nuha helpottanut mutta yskä vaivaa :/

      Poista
  2. Voi, meilläki ollaan räkä poskella oltu jo viikon... :/ viime viikolla putkahti yks hammaskin ja oli kuumetta :/ -n-

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.