lauantai 23. elokuuta 2014

Töyhtöhyyppä!


Letit, saparot, rusetit, ylisöpöt pienet ponihännät...
Näitä varmasti jokainen pienen tyttölapsen äiti ajattelee enemmän tai vähemmän?

Mä olin onneissani kun Elvira syntyi tumman ja melko tuuhean tukan kanssa. Tai ylipäätänsä omisti haivenia, monet kun syntyvät kaljuina. Itku pitkästä ilosta, muutaman kuukaden iässä vauvahiukst tipahtivat pois ja Elvira kaljuuntui. Päälaelle jäi muutama töyhtö vauvatukkaa, mutta muuten aika kiiltävällä kaljulla mentiin.  Siitä asti olen odottanut että Elviran tukka kasvaisi takaisin ja tarpeeksi pitkäksi jotta päästäisiin kampausten pariin: pienten lasten saparot ja letit sulattavat sydämen!
Jos Elvira on tullut vanhempiinsa, hänelle kasvaa todella tuuhea tukka, ja tällä hetkellä näyttää siltä että kohta hiuspehkoillaan koko perhe!  Tinon kanssa meillä molemmilla on ollut myös aika vaaleat hiukset, jotka ovat sitten iän myötä tummuneet. Elviran hiukset ovat vaaleat tällä hetkellä, katsotaan lähtevätkö nekin ajan myötä tummumaan.
Kaikki muut hiusjutut Elvira saisi periä paitsi äidin herkän päänahan: hiusten harjaaminen oli lapsena (on edelleen..) yhtä tuskaa koska se sattuu! Nössöäiti.
Mä en malta odottaa että pääsen letittämään Elviran hiuksia! Elviran hiukset ovat kasvaneet muutaman kuukauden sisällä huimasti, mutta vielä puuttu pikkuisen ennenkuin pääsen letittämään. Sen verran säälittävä pieni tiitti tämänhetkinen ponnari on! :p


Ihanaa viikonloppua teille kaikille! <3

12 kommenttia

 1. Ihana <3 ! Vähänku Pikku Myy, ilmeineen ja saparoineen :)) Meillä saa pikkuneidille kans samanlaisen töyhdön. Ite olen taas hämmästelly kuin hän antaa harjata hiuksia ja laittaa ponnaria ilman mitään rimpuiluja tai kitinöitä. Hyvä tietty niin - ja letintekoa täälläkin odotellessa, vaikka siinä saattaa vielä hetki vierähtää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) <3 no niinpä muuten on !! :) meillä hiusten laitto ja harjaaminen ei ole mitään mielekkäintä puuhaa mutta jotenkuten onnistuu ;)

   Poista
 2. Ihana pieni tyttö ja tuo ponnari! :D

  VastaaPoista
 3. Onpa hänestä tullut jo iso tyttö<3 ihana!!

  VastaaPoista
 4. Ihana töyhtöhyyppä :)
  "onneksi" meillä on poika, noihin haiveniin ei varmaan saisi ponnaria vielä edes kolmevuotiaana ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! :) ja tuo on kyllä totta että pojilla ei hiuksettomuus haittaa! :D

   Poista
 5. Elvira on tosi söpö tyttö! Itelläni on ihan saman ikäinen pikkuneiti ja jotain samaa heissä on :) Siis hassua, mut heis on vähän samaa näköä musta :) Ehkä siks Elvira onkin musta niin söpö, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ! :) voi hyvin olla samannäköisiä, itse löydän myös välillä samoja piirteitä elvirasta ja jostain toisesta vauvasta ! Meillä on kyllä sitten söpöt lapset ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.