sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Ensimmäinen sana.Vihdoin ja viimein se tuli niin selkeällä suomenkielellä että se voidaan laskea: 
Elvira sanoi eilen illalla äiti!
Siellä se pieni tyttönen makoili pinnasängyssään ja odotteli iltamaitoa. Valojen sammuttua sängystä kuului pienellä kysyvällä äänellä:
ÄI-TI!

Tuota sanaa on odotettu kuin kuuta nousevaa. Tai siis minä olen odottanut ja toitottanut äiti sanaa toistona viimeiset kolme kuukautta, heh...Onhan Elvira sannonut jo aikaisemmin äittä, äithä, ättä ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä mutta en ole laskenut koska se ei nyt kuitenkaan ole ollut ÄITI. Elvira sanoo myös ISHI ja IKKÄ, SSSS mitkä tarkoittavat isiä. Sekä tänään ihan kuin olisin kuullut sanan MAITO mutta ilman ämmää. Sana tuli kuitenkin kesken ruokailun ja Elviran kurkottaessa mamman maitolasia kohti joten luultavasti sanan tarkoitus oli maito. Kakka myös tulee sujuvalla suomen kielellä muttei kuitenkaan koskaan oikeassa kohtaa joten sitä ei ihan vielä voi laskea ;)Tänään mä olen joka kohdassa ihan innoissani odottanut koska kuulen äiti, mutta tänään piste iin päälle on jäänyt puuttumaan ja olen taas äittä ättä ja kaikkea muuta:D Usein äitiä huudetaan silloin kun kiukuttaa vaikka kovin olen yrittänyt kertoa Elviralle että känkkäränkän iskiessä huudetaan vain isiä ja äiti saa olla rauhassa. Vielä ei ainakaan toimi, katsotaan onnistuuko ohjelmointi uhmaikään mennessä ;)

Huhhhei, asiasta kukkaruukkuun tänään on ollut aika vauhdikas päivä. Elviran huone on nyt maalattu sekä oviaukon ympäristöä lukuunottamatta tapetoitu joten tekemistä on riittänyt. Lähipäivinä on siis vihdoin ja viimein luvassa lastenhuoneen remonttiasiaa ja sisustusta (joka vielä on kyllä ihan hakoteillä, mieli muttuu päivittäin )  Nyt olisi vielä pyykkikoneen tyhjennys sekä jauhelihan paistopakastus operaatio edessä.
Ja iltapalaa.
Ja Netflixiä...

Hyvää yötä vaan kaikille, pus! <3
6 kommenttia

 1. Äiti, mikä ihana sana <3

  Meillä tulee sujuvasti äiti, mutta isi/iskä ei tuu ollenkaan vaikka kuinka ollaan yritetty :D Samoin kun pyytää sanomaan mummu, niiin usein sanoo "PAPPA" :) Mummu tulee välillä suu kiinni sanottuna,lähinnä mmmm ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on <3 meillä myös mammatellaan ja pappatellaan muttei vielä oikeassa kohdassa :D

   Poista
 2. Meilläkin oli eka sana onneks Äiti! Hitto että olisi ärsyttäny jos Eetu ois ekana sanonu Isi :D.
  Äiti sanaa ei välttämättä ees joka päivä tuu, äittä ja tää täää tää on enemmän käytössä :) :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahhaa feel you!! Oisin ollut niiiiiiiiiin pettynyt jos isi ois tullut ekana xD

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.