maanantai 15. syyskuuta 2014

"Tässä mää tepastelen!"Niinkuin eilen jo vähän sivusin aihetta, meillä kävellään vihdoin! Ei ilma tukea, mutta kävelyttäen. Elvira on aina kieltäytynyt kunniasta jos joku on halunnut käsistä pitäen häntä kävelyttää. Hän on tähän mennessä aina heittänyt jalat spagetiksi ja ottanut "en varmasti kävele kun käsketään" asenteen. Ja mikäs siinä, äidin selkä on säästynyt ja ollaan eletty lapsentahtisesti. Eilen kuitenkin siskoni otti ykskaks Elviran käsistä kiinni ja siitä se sitten lähti! Iloisesti naureskellen ja kiljuen neiti meni monta einiintäydellistä mutta kuitenkin oikeaa askelta. Hieman on balleriinan vikaa ja varvistaminen on aika vahvaa välillä, mutta uskon kantapäiden laskeutuvan maankamaralle kun päästään kunnolla kävelyn makuun.

Toinen on aivan into piukeena nyt tästä uudesta harrastuksesta. Äidin selkä kiittää, mutta mitäpä lapsensa eteen ei tekisi. Niinkuin kuvista näkyy, riemu on aika valtava! Älkää antako kuvien epätarkkuuden ja mun lököhousujen häiritä vaan katsokaa tuota iloista naamaa,
 voi että<3!
4 kommenttia

 1. Kanttaa ostaa kunnon ensikengät ja kävelyttää sisälläkin kengät jalassa niin varpistaminen häviää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitti vinkistä!! :) täytyy kokeilla jos tuo varpastaminen ei meinaa kadota sitten kun päästään kävelyn makuun! :)

   Poista
 2. ei nyt liity tähän postaukseen mutta miten sun vatsalihashaasteen kävi? teitkö loppuun ja otitko loppukuvat? jos otit voitko laittaa ne tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo teinhän mä! :) just ja just kunto kesti xD mutta siis asiaan, suurimmat tulokset tulivat ekan viikon aikana ja en enää lopuksi oikeastaan nähnyt mitään eroa siihe kuvaan mikä täällä silloin oli joten en jaksanut tehä enää toista postausta siitä! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.