perjantai 26. syyskuuta 2014

Tomaattinen jauhelihakiusaus!

Molemmat lapsukaiset nukkuvat, niin oma kuin hoitolapsikin. On siis hetken hengähdystauko ja sen ajattelin käyttää teitä viihdyttäen, eli jakamalla taas helpon&nopean arkiruoka reseptin! Tällä kertaa vuorossa on tomaattinen jauhelihakiusaus joka sopii taas koko perheelle!Ainekset joita tarvitset:

400g jauhelihaa

1 pussi perunasipuli sekoitusta

1 pussi perunasuikaleita

1 purkki ruokakermaa

1 purkki tomaattimurskaa

( Isukin makuun tämä oli hieman liian tomaattista joten jos et ole murskan ystävä niin laita vaikka vain puolipurkkia, tällä reseptillä tulee aika tomaattinen kiusaus!) Ja jos haluaa päästä vielä helpomalla kannattaa käyttää yrttistä tomaattimurskaa, eipä tarvitse paljon sen jälkeen mausteilla pelleillä!

Mausteina käytin yrttejä, basilikaa&oreganoa sekä hieman pippuria ja valkosipulia!
Paista ja mausta jauheliha. Kaada toinen perunapusseista uunivuokaan. Lisää jauheliha&tomaattimurska. Lopuksi vielä toinen pussi perunoita päälle ja ruokakerma! Paista 200 asteisessa uunissa n.50 minuuttia. 
VALMIS!

Niin helppo ja niin nopea! Yleensä olisin käyttänyt kiusaukseen kaksi pussia perunasipulisekoitusta ja jättänyt tavalliset suikaleet pois, mutta koska ruoka tuli myös Elviralle niin olisi ollut liikaa sipulia pienen vatsalle ja makunystyröille!
Meillä syödään aika paljon eri kiusaus ruokia koska ne ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan niin nopeita ja helppoja. Sekä näistä riittää moneksi päiväksi koko meidän perheelle!2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.