sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Jäätävä mökkipäivä!

Tinon isällä perheineen on aina ollut tapana aika ajoin vuokrata Säkylästä mökki. Vietimme tällä mökillä edellis juhannuksen ja eilen oli taas aika pistäytyä "luonnon helmassa". Oikeasti mökki sijaitsee lähellä lomasäkylää ja naapurit ovat ihan vieri vieressä joten ei siellä ihan keskellä ei mitään olla. 


Huomatkaa kuvan kolme joutsenta ;)

Mä olen aina tähän asti ajatellut etten ole mikään kermapylly, vaan viihdyn myös hyvin luonnonhelmassa ja vähän "ankeemmissakin" oloissa. No tota, eilen se tuli todistettua että taidan sittenkin olla aika kaupunkilaistunut ja nautin tästä rivitaloelämästä paljon enemmän mitä mökkeilystä. Suuri asia joka latisti tunnelmaa oli kylmyys. Mulla oli untuvatakki päällä, alla villapaita ja villasukat mutta tuntui että koko ajan hytisin ja tytisin. Hyvä muistutus siitä että kotona kannattaa pitää patterit hieman pienemmällä ettei totu tähän +24 sisäilmaan..Toinen asia mitä en niin kovin odottanut oli ulkohuussi. Pakarat olivat melkein kuoliossa aina vessareissun jälkeen ja ainut käsienpesu mahdollisuus löytyi sisältä. Jep, kermäpylly mikä kermapylly. Ehkä täytyy aloittaa siedättämään itseäni näihin hommiin taas uudestaan, "ennen vanhaan" tälläiset ei paljon hetkauttanut ja puskapissakin hoitui ongelmitta. Sitä vaan taitaa olla tottunut tai totutellut liian hyvään..

Jottei menisi ihan kamalan ärsyttäväksi valitukseksi tämä koko teksti niin olihan meillä ihan super kivaa kaikesta huolimatta!  On ihana pitkästä aikaa nähdä Tinon isää perheineen ja viettää aikaa myös Elviran toisen pappan kanssa. Kotimatka oli myös mitä huvittavin, mun mielestä muttei Tinon..Mut pistettiin autonrattiin vaikka vihaan ajaa pimeellä. Säkylän tiellä ei ole katuvaloja ja olin koko ajan pelkopersuksissa että kohta joku sarvipää hyppää auton eteen ja kuollaan kaikki. Ja kyllähän me kaksi peuraa nähtiin, olivat juuri menneet tien yli, pelästyin ihan kamalasti! Köröteltiin kotiin sitten alinopeutta mutta päästiinpähän ainakin turvallisesti kotiin. Ja mielummin liian varvovaisesti kuin uhkarohkeasti, tämän muistan ikuisesti mun isäni ajo-opetuksesta. Muutenkin musta on tullut ihan äärettömän arka ja varovainen kuski kun Elvira on kyydissä. Ja ihan hyvä niin.
Mökillä Elviran tädin mies huomasi että neidin toinen poski on aivan tuvoksissa. Äitihän ei millään meinannut huomata eroa mutta loppujen lopuksi totesin oikean posken hieman roikkuvan...Enkä ihmettele, neidin ensimmäinen poskihammas puskee läpi ja viereinen kulmahammas taitaa tehdä myös tuloaan. En siis ihmettele että ruoka on maistunut lähipäivinä aika huonosti (paitsi äidin tekemä karjalanpaisti ja eilinen oma tekemä pizza maistui aika hyvin). Viime viikolla saaduista rokotteista ei ole tullut vielä mitään (KOPUTETAAN PUUTA JA KOVAA) ja toivotaan että selvittiin ilman oireita. Elvira kävelee päivä päivältä varmemmin tuen kanssa joten ehkä ennen ensilunta meillä tepastellaan! Tosin näillä kylmyyksillä ensilumi ei ole enää kaukana...


Ihanaa sunnuntaita,
 mä palailen vielä myöhemmin Sunnuntain Säästö-postauksen parissa! :)

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.