lauantai 11. lokakuuta 2014

Lack hyllyn uusi ilme!


Ennen......Jälkeen!


Mulle iski eilen illalla kauhea sisustusvimma ja "rappukäytävässä" (mikäköhän on oikee nimitys tuolle tilalle tossa rappusilla?:D) sijaitseva Lack hylly sai taas uutta ilmetta. Viimeksi hyllyllä oli musta ikean taulu sekä tuollainen valopallohärpäke. Mulla ei ole (tai siis meillä) mitään tiettyä sisustustyyliä mutta väreinä toimivat aika monessa paikkaa musta sekä valkoinen. Tykkään sisustaa pikkurahalla, enkä ymmärrä ollenkaan maltaita maksavia desing härpäkkeitä. On hyvin hämmentävää kuinka paljon ihmiset ovat valmiita maksamaan sisustus esineistä ihan vain jo sen merkin takia. Mulle edullisuus on tärkeä asia myös siksi, että muutan mieltäni hämmentävän usein. Hankin esimerkiksi jonkun kivan lyhdyn johonkin mutta kuukauden päästä en voi sietääkkään sitä. 
Meidän kodin sisustuksessa näkyy myös sydän. Meillä sisustetaan tauluilla ja esineillä joilla on jokin merkitys. Voisin esimerkiksi kiinnittää Elvira-tauluja ympäri ämpäri taloa, mutta olen kuitenkin yrittänyt hillitä itseäni. Vaikka mieli hieman tekisinkin rakentaa Elvira alttareita ja pyhttöjä ympäri taloa :D

Lack hyllyn takan oleva sisustustarra on länsikeskuksen kirppiscentteriltä, alle viisi euroa. Taulussa oleva jalka on tietenkin Elviran jalka. Hyllyä pääsi myös koristamaan Elviran kastekynttilä, en raaski polttaa sitä joten se saa rauhassa oleskella tuossa hyllyn päällä. Eilisellä sisustusvimmalla oli tietenkin myös miinuksensa: tiputin tuon pallovalonauhan hyllyltä alas ja patteriosa meni tuusan nuuskaksi. HITON POROPEUKALO! Ei mitään toivoa että sen olisi saanut enää korjattua, joten nyt hyllyä koristaa valoton valonauha. ..Pienen johtosykkyrän kera...:D Hyllystä tuli oikein kiva vaikkei teksti ihan suoraan mennytkään...Katsotaan kuinka kauan menee ennenkuin muutan taas mieltäni ja hylly saa uusia esineitä.4 kommenttia

 1. Kiva idea! :) Meillä sanotaan sitä "rapukko" tai "portaikko" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) ja hei facepalm nyt itselleni, PORTAIKKO se on :D miten mä en voinut muistaa tuota sanaa sitten millään :D:D.

   Poista
 2. Meillä portaikossa on vaan pari isoa valokuvaa, kiva idea että siellä vois olla ihan hyllykin :)!

  Meidän asunnossa on aika paljon valokuvia esillä, niin Eetun kuin muitakin kuvia. Tein siitä ite just postauksenki, Tässä siitä postaus KLIK :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me meinattiin ensin laittaa valokuvia mutta mä oon niin huono kiinnittämään taulukoukkuja ihan sen takia että mielimuuttuu ja sitten se koukko ei enää sovikkaan siihen :D ja kiitos, käyn lukasemassa! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.