sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Ohjelmaa vauvakutsuille: SuperMutsi olympialaiset!

Eilen oli ystäväni yllätys vauvakutsut ja mä olin lupautunut järjestämään kutsuille ohjelmaa. Halusimme tehdä kutsuista juhlakalun näköiset ja koska juhlakalumme ei yleensä nauti spottivaloissa olemisesta, päätin järjestää ohjelmaa johon kaikki voivat osallistua. Siitä se ajatus sitten lähti ja eilen pääsimme kisaamaan pienimuotoisiin SuperMutsi olympialaisiin! Tai siis minä olin tuomaristossa nauramassa kisaajille ;) Me kisattiin pareittan, mutta tehtävät olisivat onnistuneet myös yksin! Toki aikaa olisi näin kulunut aika paljon kauemmin mitä nyt. Meidän olympialaisissa oli neljä joukkoetta ja aikaa taisi mennä reilu tunti.

Ensimmäinen kisatehtävä oli perinteinen vaipanvaihto. Katsottiin kuka oli nopein vaihtamaan nuken vaipan ja tyylistä (hellyydestä..) sai lisäpisteitä!


Toisen tehtävän nimi oli Kokoa koliikkipullo. Mulla oli kaksi Elviran vanhaa Mam merkkistä koliikkipulloa mukana ja joukkoeiden oli tarkoitus koota ne mahdollisimman nopeasti. Muut kilpailijat olivat sillä aikaa toisessa huoneessa jotteivat saaneet vinkkiä omaan suoritukseensa. Aluksi ajattelin tämän olevan liian helppo tehtävä mutta yllättyin positiivisesti kun kaikki olivat aluksi ihan ulapalla osien kanssa (sori kaverit:D).Seuraava tehtävä oli jokaisten vauvakutsujen MUST juttu kaikessa kamaluudessaan: Pilttien maistelu! Tällä kertaa kaikki vieraat saivat myös osallistua ja jokaiselle joukkoeelle jaettiin herkullinen maistelulautanen. Paperille piti kirjoittaa mikä vauvanruoka oli kyseessä ja jokaisesta oikeasta ainesosasta sai yhden pisteen!Viimeisenä tehtävänä oli huutavan vauvan syöttäminen. Toinen pareista piti mukia ja toinen lusikoi puurot "vauvan" suuhun. Mukia pitelevän parin piti myös huutaa koko toimituksen ajan ja lisäpisteitä sai siististä syöttötoimituksesta. Tämä tehtävä suoritettiin jostain syystä ulkona. Voittaja oli se, joka sai nopeiten puuron syötettyä!
Pidimme myös pienen tietokilpailun jossa oli yksitoista kysymystä liittyen vauvoihin ja raskauteen. Piti esimerkiksi luetella vaippamerkkejä, lastenohjelmia sekä tietää mitä on kina&Sf mitta. Takataskussa mulla oli vielä yksi tehtävä joka jäi ajan puutteessa tekemättä. Tehtävä olisi ollut vauvaversio aasille häntää-leikistä eli toisin sanoen vauvalle tuttia! Sokkona oltaisiin yritetty saada tuttia kaverin suuhun ;) Ehkä seuraavalla kerralla sitten!

2 kommenttia

  1. Kuulostaa tosi hauskoilta leikeiltä! Hyvä sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! : )mulla ainakin oli hauskaa ja niin näytti kyllä toisillakin olevan :p :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.