torstai 9. lokakuuta 2014

Onnea blogi 1 vee, katsaus kuluneeseen blogivuoteen!Tasan vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen postauksen tähän blogiin. Tai oikeastaan nyt valehdellaan hieman, koska muutama kuukausi sitten väkersin kokonaan uudeen blogin eli tämä blogi on oikeasti vasta parin kuukauden ikäinen. Täältä löytyy kyllä kaikki vanhan blogin kirjoitukset, joten juhlikaamme vuosikasta kuitenkin jo tänään! Vuosi kirjoittamista ja kuvaamista on ollut antoisaa puuhaa, olen kehittynyt molemmissa osa-alueissa todella paljon omasta mielestäni. Vaikka ne pilkut ja yhdys_sanat ovat edelleen hukassa ja kirjoitusvirheitä löytyy vaikka muille jakaa ;) Alunperin blogin tarkoituksen oli kertoa pelkästään Elvirasta ja toimia ns. vauvakirjana meidän perheelle. Blogi oli paikka jonne kirjoitin kaikki tärkeimmät ja vähemmän tärkeimmät kehitysaskeleet ja tapahtumat Elviran elämässä. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä ja pikkuhiljaa lisäsin muutakin kuin vauvajuttuja blogin sisältöön. Tällä hetkellä blogi on aikamoinen sekametelisoppa kaikesta maan ja taivaan väliltä, vauvablogista on pikkuhiljaa kuoriutunut perheblogi joka kattaa muutakin kuin ne kakkavaipat. Kirjoittamisesta on tullut mulle todella tärkeä asia, ja se on kiireisen vauva-arjen keskellä oikea pelastus. Bloggaaminen on sitä mun "omaa aikaa" arjen keskellä ja antaa pienen hengähdystauon kun sitä tarvitaan. Synttäreiden kunniaksi ajattelin selata hieman vanhoja postauksia ja valita jokaiselta kuukaudelta sen parhaimman, mieleenpainuvimman tai muuten vain tekstin joka on jäänyt mun mieleen.Lokakuu2013 Synnytyskertomus (klik) ansaitsee tämän kunnian. Se on rehellinen ja aidosti kirjoitettu. Nyt vuoden jälkeen versio olisi ehkä hieman iisimpi, aika kultaa muistot.

Marraskuu2013 Teksti parisuhteesta avaa hieman ovea meidän historiaan, ei mikään perinteinen rakkaustarina!

Joulukuu2013 Joulukuun postaus päästää kurkistamaan mun hirmusen hyvään huumorintajuun! Oma sanoitteisia lastenlauluja meidän aarteelle!

Tammikuu2014 Tammikuussa vertailtiin vähän mun ja Tinon vauvakuvia Elviraan, kummalta neiti oikein näyttääkään?

Helmikuu2014 Kirjoitin Suomen neuvolajärjestelmästä ja siitä, miten hyvin meillä oikeasti asiat ovat. Aina sitä ei vaan meinaa muistaa!

Maaliskuu2014 Blogihistorian ensimmäinen video kysymyspostauksen muodossa. Pääsee vähän kurkkaamaan millainen heppu täällä ruudun takana häärää!Huhtikuu2014 Huhtikuussa kävin lävistäjällä ja mietin miltä näyttää hyvä äiti? 

Toukokuu2014 DIY tuparilahja oli muunneltu versio vauvakutsuilla tunnetusta vaippakakusta!

Kesäkuu2014 Hiustenhoito vinkki joka on pelastanut mun takkuisen ja kuivan kuontalon!

Heinakuu2014 Heinäkuussa pohdiskelin omaa somen käyttöäni ja sen vaikutusta Elviraan.

Elokuu2014 Elokuussa vaihdettiin osoitetta ja väkerrettiin kokonaan uusi blogi. Uuden blogin alkutaipaleella alkoi näkymään enemmän ja enemmän muutakin kuin vauvajuttuja, esimerkiksi DIY ilmoitustaulut sekä kahdensadan euron keittiöremontti!

Syyskuu2014 Syyskuussa listasin 12 lempikuvaani Elvirasta. 12 kaunista, ja täydellistä kuvaa.
Takana oleva vuosi on ollut huikea. Olen nauttinut jokaisesta blogin parissa vietetystä hetkestä ja kaikeasta tuesta jota te olette tätä kautta antaneet! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kohti uutta blogivuotta ja uusia kirjoituksia!

 Kiitos kuluneesta vuodesta ja toivotaan että jatketaan yhdessä matkaa vielä monta vuotta eteenpäin! 

*Kuvat ovat blogin vanhoja bannereita kuluneelta vuodelta!

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.